ارسال عمده دانه قهوه هند

آنچه در این مقاله می خوانید:
از هنگامی که نخستین دانه قهوه در هند از مرحله کاشت به برداشت رسید تا ارسال عمده دانه قهوه هند به صورت نخستین بار به کشورهای دیگر حدود چند سال میگذرد. اولین محموله قهوه که از هند به اروپا ارسال گردید در سال ۱۷۱۱ بوده است که از جاوه فرستاده میشده است و برای بار نخست رایحه ملایم قهوه جنوب شرقی آسیا در کافههای قرن ۱۸ شهرهای لندن و پاریس پیچید. برای اطلاع بیشتر در خصوص برندهای برتر دانه های قهوه و ارسال عمده دانه قهوه هند می توانید این مقاله را مطالعه نمائید.
جالب است بدانید از دیگر کشورهای جنوب شرقی آسیا که توانست در این صنعت بسیار رشد کند کشور اندونزی است. اولین دانه قهوه در سال ۱۶۹۶ توسط امپراطوری هلند به محلی به نام باتاویا در کشور اندونزی که امروزه جاکارتا نام دارد ارسال شد ولی به ثمر نرسید؛ سه سال بعد همان نهال بطور عمده ارسال شد و این بار به ثمر نشست.
از مناطق قهوه خیز این کشور میتوان به سولاوسی (Sulawesi)، جاوه (Java)، بالی (Bali)، سوماترا (Sumatra) و پاپوآ (Papua) اشاره کرد که در حال حاضر قهوه جاوه و سوماترا از پرمصرفترین قهوه های کشور اندونزی در ایران به شمار میروند.
خلاصه
وقتی به هند فکر میکنید، احتمالاً دانههای قهوه به ذهنتان خطور نمیکنند. به هر حال، کشوری که بیشتر به خاطر چای و یوگا معروف است، به اندازهی برزیل یا کلمبیا در زمینهی تولید قهوه معروف نیست. با این حال، سنتهای قهوه هندی به قرنها پیش باز میگردد و اکثر کشورهای آمریکای لاتین در مقایسه با آن بیتجربه به نظر میرسند. علیرغم بیتوجهی طولانی مدت به قهوهی هندی و شهرت ناشی از کیفیت پایین آن، صنعت قهوه هند طی چند دهه دچار شکوفایی شد. اکنون میتوانید دانههای قهوهی واقعاً منحصر به فردی مانند قهوه عربیکای موسمی را در دست بگیرید.
۷ برند برتر دانه قهوه در هند
۱. قهوه هندی موسمی مالابار Coffee Bean Direct
- دانههای قهوهی کامل، درشت و ریز خرد شده
- رُستهای روشن، متوسط و تیره (دارک)
- ترکیبات و طعمهای صنعتگری
این فهرست کوتاه را با مشهورترین دانههای قهوه هندی – موسمی مالابار – آغاز میکنیم. این دانهها در طول فصل بارندگی موسمی در معرض رطوبت هوا و دریا قرار میگیرند. نتیجه یک نرمی بینظیر و سطحی دلپذیر بدست میآورند. علاوه بر این، قهوه دارای سطح پایینی از اسید است و برای افرادی که دچار بیماری ریفلاکس معده به مری هستند بیخطر است.
برخی شکایت میکنند که دانههای قهوه درون یک بسته با هم فرق دارند. این نوع قهوه، بسیار وابسته به دما و بارندگی است. در صورتی که متوجه شدید که ترکیب دانه قهوه از یک کیسه به کیسهی دیگر فرق دارد، پیشنهاد میکنیم چند ماه آنها را کنار بگذارید و شش ماه بعد به سراغ آنها بروید. ممکن است این بار از نوشیدنی لذت ببرید.
این دانه قهوه طعم ملایمی دارد و بعید است که اسپرسوی تندی تولید کند، اما دستگاه فرانسوی قهوه جوشِ Aeropress، Moka pot یا drip machine فوقالعاده عمل میکند. مدیوم رُست (City) طعم دلپذیر این قهوه را تکمیل میکند و حتی به شکل دمنوش سرد نیز عالی بینظیر است. علاوه بر این، اگر از یک گزینه دانهی کامل استفاده کنید، هر بار میتوانید از طعم قهوهی تازه آسیاب شده لذت ببرید. خرید قهوه هندی موسمی مالابار از لحاظ قیمتی کاملا به صرفه میباشد.
۲. قهوه ترکیبی Blue Tokai Birthday
- نوع رُست: مدیوم دارک
- طعم: کاکائو، میوهای، تافی
- برای اسپرسوی غلیظ و دمکرده با شیر مناسب است
اگر به شدت قهوه خور هستید، ترکیب بهتری پیدا نمیکنید. این نسخهی محدود به هشتمین سالگرد برند اختصاص داده شده است و محبوبترین دانههای قهوه را در یک ترکیب منحصر به فرد و خوشمزه ارائه میدهد. انتظار میرود عربیکا در املاک ریوردیل، راتناگیری و هویسالا پرورش یابد. برخی از دانهها شسته میشوند و بقیه به طور طبیعی فرآوری میشوند تا یک فنجان قهوهی متعادل ایجاد شود.
مدیوم رُست بهترین ترکیب را به ارمغان میآورد و طعم فندق بو داده، بلوبری و شکلات تلخ را بدون هیچ طعمدهندهی طبیعی یا مصنوعی به قهوه اضافه میکند. این یک ترکیب عالی است که میتوانید در یک اسپرسو یا کاپوچینوی مست کننده از آن لذت ببرید. علاوه بر این، این شرکت طیف وسیعی از گزینههای آسیاب، از آسیاب دانه و channi گرفته تا اسپرسو و قهوه ترک، را ارائه میدهد.
رشد، فرآوری و بو دادن (رُستینگ) همگی در هند انجام میشود. در مورد دانههای قهوه بو داده توسط صنعتگران باید بگوییم که برندهای هندی دارای برچسبهای قیمت قابل توجهی هستند که ممکن است کمی زیاد به نظر برسد؛ اگر میخواهید این ترکیب خاص را داشته باشید، عجله کنید، زیرا نسخهی محدود برای مدت طولانی در دسترس نخواهد بود.
۳. قهوه موسمی هندی Aroma Ridge
- اسیدیته پایین
- طعم متمایز به دلیل ذخیرهسازی قهوههای سبز در انبارهای باز در فصل بارانهای موسمی
- طعم متمایز شبیه یک سفر طولانی در کشتیهای بادبانی
در اینجا یکی دیگر از قهوههای موسمی است که ارزش توجه شما را دارد. قهوه عربیکای تولید شده در هند به ایالات متحده صادر میشود تا قبل از اینکه به دست برسد بو داده شده، آسیاب شده و بستهبندی شود. به جای طعم شدید و قوی، میتوانید از خفیفترین و متعادلترین قهوهی زندگی خود لذت ببرید، که کاملاً برای مراسم قهوهخوری روزمره طراحی شده است.
Aroma Ridge ممکن است معروفترین رُستر آمریکایی نباشد، اما مطمئناً این شرکت مشتریان را در اولویت قرار میدهد. برای اولین بار، شما میتوانید از بین چندین گزینه آسیاب، از جمله آسیاب دانه کامل، اسپرسو و آسیاب Keurig، یکی را انتخاب کنید.
اگر هرگز قهوه موسمی هندی را امتحان نکردهاید، توصیه میکنیم با Aroma Ridge به عنوان مقرون به صرفهترین گزینه در این لیست شروع کنید.
۴. قهوه ۷ دانهی Eka Gourmet
- قهوه بو دادهی دارک ارگانیک یک رُست غنی، متمایز و معطر است
- دارای گواهی ارگانیک توسط usda است و از ۱۰۰٪ دانههای عربیکا استفاده میکند.
- طعمی ملایم و فاقد تلخی دارد
در انتخاب یک دانه قهوهی رشد کرده در هند که توسط یک رُستر باتجربهی ایتالیایی بو داده شده، هرگز اشتباه نخواهید کرد و این دقیقاً همان چیزی است که قهوهی هفت دانه را منحصر به فرد میکند. این شرکت بر درختانِ رشد کرده در سایه که دانههای خوش طعمی را تولید میکنند تمرکز دارد. از آنجایی که این تیم هر فرآیندی از رشد تا برداشت، فرآوری و بو دادن را مدیریت میکند، میتوانید مطمئن باشید که تنها بهترین دانهها به فنجان قهوهی شما میرسند.
بر خلاف سایر ترکیبات موجود در این لیست، Eka ترکیبی از عربیکای صاف و روبوستای قوی است. رُیت مدیوم دارک باعث ایجاد یک دمنوش تند و معتدل میشود که با طعم دهندههای خوش طعمِ بینظیر ترکیب میشود، نه طعم دهندههای قوی. میتوانید از طعم گردو و فلفل در اسپرسو لذت ببرید یا با افزودن مقداری شکر و شیر طعم آن را ملو کنید.
قهوه هفت دانه علاوه بر دانهی کامل، هفت گزینهی آسیاب را نیز ارائه میدهد، بنابراین میتوانید یک بسته تهیه کرده و با استفاده از دستگاه Aeropress، موکا پات یا فیلتر هند جنوبی یک فنجان قهوهی خوشمزه داشته باشید. اگر عاشق این مخلوط شُدید، باید به صورت عمده سفارش دهید. و فراموش نکنید که تاریخ را بررسی کنید، زیرا حمل و نقل بینالمللی گاهی اوقات ماهها به طول میانجامد و ممکن است یک کیسه که بیش از شش ماه قبل رُست شده است، به شما تحویل بدهند.
۵. The Flying Squirrel Clouds in my Coffee
- یک قهوه عجیب و غریب با طعمی بسیار واضح
هنگامی که اطلاعات زیادی دربارهی قهوه موسمی بدست وردید، وقت آن است که به دنبال یک طعم جدید باشید. قهوهی The Flying Squirrel همین طعم را ارائه میدهد-شادابی و طراوت را به شما نشان میدهد که در یک رُست مدیوم یا دارک نخواهید داشت. دانه قهوه پس از چند ماه قرار گرفتن در معرض عناصر سواحل کارناتاکا، طعمی ملایم و غنی به دست میآورد که در یک اسپرسو یا کاپوچینو لذیذ است.
طرفداران قهوه باید از مخلوطِ دانهی کامل استفاده کنند تا آسیاب شود و تازه میل شود. با این حال، این شرکت گزینههای زیادی را از قبل برای هر روش دمآوری ارائه میدهد، از فیلتر اصیل هند جنوبی گرفته تا قهوه جوش کلاسیک فرانسوی یا قهوه ترک. بستهبندی نیز بسیار مناسب است و با کیسههای ۲۵۰ یا ۵۰۰ گرمی یا ۱ کیلویی عرضه میشود.
متأسفانه، وقتی صحبت از دانههای قهوهی ارگانیک میشود، هند از رهبرانِ این صنعت، عقب مانده است زیرا اکثر تولیدکنندگان، از جمله آنهایی که در این لیست هستند، هنوز به سموم و کودهای مصنوعی تکیه میکنند. با این حال، سموم و کودهای مصنوعی در حداقل مقدار مورد استفاده قرار میگیرند. نکتهی دیگر در مورد این قهوه این است که ارسال آن به ایالات متحده تقریباً غیرممکن است. این قهوه در هند موجود است، اما در فروشگاههای اینترنتی آمریکا این قهوه وجود ندارد. امیدوارم با پایان یافتن بحران جهانی، ما دوباره از سراسر جهان به قهوهی لذیذ دسترسی پیدا کنیم. در حال حاضر، شما میتوانید چند نوع قهوهی خوشمزهی Blue Tokai را بررسی کنید.
۶. Blue Tokai Varadymullai Estate
- طعمها: آلو، انگور قرمز، موسامبی
- دانههای قهوه بو دادهی تازه
- قهوه عربیکا ۱۰۰%
برخلاف بسیاری از انواع Blue Tokai، این دانههای ریز منحصراً توسط املاک Varadymullai، که در سال 1945 تأسیس شده، پرورش مییابند. اگرچه تنها یک پنجم از ۲۰۰۰ هکتار به رشد قهوه اختصاص داده میشود، اما این محصول چندین گونه عربیکا با کیفیت بالا، از جمله San Ramon، Chandragiri و S9 را تولید میکند. این املاک رشد، برداشت و فرآوری دانه قهوه را مدیریت میکند و بالاترین کیفیت و طعم فوقالعادهی آن را تضمین میکند.
رُست ملایمِ Blue Tokai دارای طعم پیچیدهای است زیرا در ارتفاع ۴۰۰۰ فوت رشد میکند. به جای رقیق کردن دانه قهوه، رُست ملایم دارای طعم شیرین و ترشِ میوهای است. انتظار داشته باشید که فنجان قهوهی شما دارای طعم لیمو شیرین، آلو، و انگور قرمز باشد.
همانند رسترهای صنعتگری هندی، Blue Tokai گزینههای زیادی برای بستهبندی ارائه میدهد. تنوع آسیاب به تنهایی فوقالعاده است، زیرا میتوانید دانههای از پیش آسیاب شده را برای Aeropress یا cezve ترکی خود تهیه کنید. حتی میتوانید به جای استفاده از یک دستگاه دمآوری، قهوه را در یک الک کوچک به اندازه یک فنجان خرد کنید. پیشنهاد میکنیم که برای امتحان کردنِ طعم قهوه، با یک بسته ۲۵۰ گرمی شروع کنید، قبل از اینکه یک کیسه یک کیلویی را خریداری کنید.
۷. Blue Tokai Vienna Roast
- طعمهای فنجانی: کاکائو، بلوط، تلخ و شیرین
- میزان رُست: دارک
این فهرست کوتاه از بهترین کیفیت دانههای قهوه در هند، بدون این محصول پرفروش کامل نمیشود. ترکیب دانههای عربیکا از املاک مختلف که در ارتفاعات بالاتر از ۳۰۰۰ فوت رشد کردهاند، یک دمنوش هیجانانگیز و در عین حال نرم را ایجاد میکند. این دانه دارای بدنهای کامل است، با جلوهای چشمگیر و طعمی به یاد ماندنی. همه اینها به دلیل اسیدیتهی پایین آن است که مانع از نفخ شکم شما میشود، و حتی بهتر از بقیه است.
این مخلوط دوبار رُست میشود تا برشتگی و تلخ و شیرینی دانهها ظاهر شود تا از طعم بلوط و کاکائو لذت ببرید. این مخلوط به دلیل طعم قوی که دارد یک اسپرسو و آمریکنوی فوقالعاده را تهیه میکند، اگرچه به راحتی با کمی شیر و شکر میتوان طعم آن را ملو کرد.
Blue Tokai تقریباً به روشهای مختلفی دم میشود. قهوه نه تنها وقتی تازه خرد میشود خوشمزهتر است، بلکه میتوانید اندازهی آسیاب را نیز کنترل کنید. نمیتوان گفت دانههای خرد شدهای که به دست میآورید با دستگاه اسپرسوساز یا موکا پات شما به خوبی سازگاری دارند.