بزرگترین مرکز فروش قهوه کلاسیک فله
آنچه در این مقاله می خوانید:
برای سفارش قهوه کلاسیک فله ای مرغوب و باکیفیت، خریداران عمده در سراسر کشور میتوانند این محصول را از بزرگترین فروشنده آن با ارزانترین قیمت کف بازار تهیه نمایند.
قهوه کلاسیک نوعی قهوه فوری مرغوب است که به روش اسپریدرایینگ تولید شده است.
پخش قهوه کلاسیک فله در سراسر کشور
این شرکت به عنوان بزرگترین فروشنده قهوه فوری کلاسیک در سراسر کشور فعالیت میکند که خریداران عمده میتوانند بدون هیچگونه محدودیت سفارشهایشان را از آنجا تامین نمایند.
این شرکت پخش به صورت مستقیم و بدون واسطه به فروش قهوه کلاسیک فله میپردازد.
در این میان قهوه فوری کلاسیک نیز با تنوعی گسترده عرضه میشود که خریداران عمده هیچگونه محدودیت در میزان حجم دلخواه و همچنین طعم ایدهآلشان نداشته باشند.
فروش قهوههای کلاسیک فوری برزیل، اندونزی و هند به صورت کارتنی است و طعمی فوقالعاده دارند.
بدلیل ترکیب مرغوب قهوه عربیکا و قهوه روبوستا رایحهی دلپذیر قهوه را از آن تجربه خواهید نمود.
اگر توجه داشته باشید نیز هر کشور نامبرده جزو بهترین و بزرگترین تولیدکنندگان قهوه در جهان هستند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر و انجام خرید عمده قهوه فوری تنها کافی است با تیم فروش شرکت ارتباط برقرار نمایید.
عرضه انواع قهوه کلاسیک
همانگونه که میدانید شرکتهای متعددی در زمینه تولید و بستهبندی قهوه فوری کلاسیک فعالیت دارند.
همینطور که کشورهای مختلفی هم تولیدکننده قهوه هستند.
در این شرکت انواع مرغوب قهوه فوری کلاسیک آسیایی و آمریکای جنوبی به فروش میرسد. عرضه قهوه کلاسیک فله به صورت کارتنی است:
- قهوه کلاسیک برزیل
- قهوه کلاسیک هند
- قهوه کلاسیک اندونزی
البته ناگفته نماند که قهوه فوری کلاسیک برند اروپایی از جمله قهوه کلاسیک نسکافه، قهوه کلاسیک دیویدف، قهوه کلاسیک فولگرز و قهوه کلاسیک جاکوبز به صورت عمده نیز به فروش میرسد.
آنچه فروش عمده قهوه فوری کلاسیک را همچنان پرمشتری نگه داشته به شیوه تولید و کیفیت طعمی آن برمیگردد.
در ادامه به این دو موضوع مهم میپردازیم.
ویژگیهای طعمی قهوه کلاسیک مرغوب
هنگام خرید قهوه کلاسیک فله خوب است که به کیفیت طعمی آن هم توجه داشته باشیم.
این محصول به صورت مرسوم به روش اسپریدرایینگ تولید میشده که ذرات آن به صورت پودر قهوه فوری در میآید. اما امروز تولید انواع آن به صورت ذرات به نسبت درشت گرانولی هم مرسوم است.
قهوه کلاسیک از ترکیب مطلوب قهوه عربیکا و قهوه روبوستا ساخته میشود.
کنار هم قرار گرفتن این دو نوع قهوه یک خاصیت طعمی ویژه به این محصول بخشیده است.
تلخی و شیرینی متعادل و ملایم در کنار یکدیگر باعث محبوبیت همیشگی قهوه فوری کلاسیک شده است.
به علاوه رایحهی آن نیز مشابه کاکائوی تقریبا تلخ است که در عین حال سبک هم به نظر میرسد.
تولید قهوه فوری کلاسیک
گفتیم که قهوه فوری کلاسیک به صورت مرسوم به شکل ذرات پودری ریز است. اما انواع جدیدتر امروزی به صورت گرانولهای درشت قهوه فوری هم تولید میشوند.
به طور کلی سه روش اصلی اسپریدرایینگ، آگلومریشن و فریزدرایینگ برای ساخت قهوه فوری استفاده میشود.
این هر سه روش طعم واقعی قهوه را کاملا حفظ میکنند. به این ترتیب که شما در کمترین زمان و با کمترین هزینه طعم واقعی قهوه را خواهید چشید.
قهوه فوری کلاسیک به روش اسپریدرایینگ تولید میشود که در آن عصاره قهوه ابتدا تحت دمای بالا قرار میگیرد.
در واقع باید بگوییم که قهوه فوری از عصاره قهوه گرفته شده است. عصاره قهوه در دمای بالا رطوبتش را از دست داده و تحت فشار بخار به درون یک محفظهی بزرگ شبیه سیلندر پمپاژ خواهد شد.
در اثر چنین فرآیندی ترکیب عصاره قهوه به صورت ذرات پودر قهوه فوری در هوا معلق شده و سپس به کف محفظه فرو میریزند.
در پایان محصول قهوه کلاسیک فله آماده جمعآوری و بستهبندی خواهد شد.