توزیع بهترین دانه قهوه جاوه
قهوه جاوه یکی از پرطرفدارترین نوع قهوه به شمار می رود که در جزیرهای به نام جاوه کشت می شود. بهترین دانه قهوه جاوه را به صورت عمده میتوانید از این شرکت پخش قهوه به صورت خام و به صورت رستشده خریداری نمایید.
این منطقه آب و هوای مناسب کشت قهوه دارد کهباعث شده تا قهوه جاوه طعم و مزه دلپذیری به خود گیرد.
این قهوه در اکثر رستوران های سراسر دنیا سرو می شود.
حتی در بعضی از کافه ها جای چای را گرفته است و مشتریان قهوه جاوه سفارش می دهند.
فروش بهترین دانه قهوه جاوه
شرکت پخش عمده قهوه به نوعی بهترین دانه قهوه جاوه را در بازار ایران عرضه میکند.
این شرکت فروشنده مستقیم انواع قهوه در ایران است.
به دلیل توزیع و پخش مستقیم است که کیفیت محصولات این شرکت بسیار مورد رضایت خریداران عمده قرار گرفته است.
همچینین همهی سفارشهای عمده با ارزانترین قیمت کف بازار به فروش میرسد.
نوع نگهداری، شیوه فرآوری و انبارداری نیز در حفظ کیفیت این محصول اثرگذار بوده است.
ما به عنوان بزرگترین عرضه کننده قهوه خام جزیره جاوه همیشه این مهم را مورد توجه جدی قرار دادهایم.
برای خرید عمده قهوه جاوه تنها کافی است با تیم فروش شرکت تماس حاصل فرمایید.
همه خریدهای عمده در اسرع وقت در محل تحویل داده خواهد شد.
عرضه انواع قهوه جاوه
کشت قهوه در جزیره جاوه به زمان قرن هفدهم میلادی بازمیگردد که نخستین بار استعمارگران هلندی به آنجا وارد شدند.
دانه قهوه در اصل از آفریقا به جاوی اندونزی منتقل شده و از آن زمان کشت قهوه در این جزیره رایج است.
بهترین دانه قهوه جاوه طعمی خاکیمانند دارد و بهترین گزینه برای انواع ترکیب قهوه اسپرسو و رست قهوه ترک است.
در جزیره جاوه هر دو نوع قهوه عربیکا و قهوه روبوستا کشت میشوند.
از میان انواع گونههای قهوه عربیکا نیز میتوان از موارد زیر نام برد:
- قهوه عربیکا گونه کنت
- قهوه عربیکا گونه بوربون
- قهوه عربیکا گونه تیپیکا
- قهوه عربیکا گونه کاتیمور
یکی از مشهورترین انواع قهوه روبوستا در جزیره جاوه نیز قهوه کوپیلواک است. برای کشت قهوه کوپیلواک ابتدا یک جانور گربهسان تحت همین نام را در مزرعه قهوه رها میکنند.
این جانور از میوههای قهوه تغذیه کرده و سپس آن را مزرعه دفع میکند. کشاورزان پس از جمعآوری مدفوع این جانور دانه قهوه را از آن جدا میکنند.
تحت فرآیندهای آنزیمی درون معده این جانور، قهوه طعمی متفاوت و مرغوب مییابد.
این شرکت بهترین دانه قهوه جاوه از همه انواع نامبرده را به فروش میرساند.
تولید قهوه در جزیره جاوه
گفتیم که کشت قهوه در این جزیره به قرن هفدهم میلادی باز میگردد. جزیره جاوه یک جزیرهی آتشفشانی است.
قهوه جاوه از خاک حاصلخیز آتشفشانی می روید و باعث عطر دل انگیز می شود یکی از خصوصیات این قهوه در این است که اگر 2 و یا 3 سال در انبار نگه داری شود طعم و مزه را از دست نمی دهد.
املاح معدنی حاصل از فوران آتشفشانها شرایطی بسیار مساعد فراهم کرده است. در ضمن مزارع قهوه جاوه اندونزی ارتفاعی حدود 1000 متر و بیشتر از سطح دریا دارند.
کشاورزان جاوهای محصول قهوه را به هر دو روش شسته و طبیعی فرآوری میکنند.
نوعی از قهوه جاوه نیز به روشی تحت عنوان مانسونیگ فرآوری میشود.
به این ترتیب که که میوههای قهوه را به مدت 2 تا 3 سال در معرض بارشهای استوایی و وزش باد قرار میدهند.
تنها در طول شب است که آنها را به انبار منتقل میکنند.
در اثر چنین فرآیندی دانه خام قهوه جاوه از سبز به قهوهای روشن تغییر رنگ میدهد.
شما بهترین دانه قهوه جاوه را که به بهترین شکل فرآوری شده باشد، میتوانید از این شرکت خریداری نمایید.
چون همهی فروش عمده قهوه توسط این شرکت به صورت مستقیم است، لذا کیفیت تولید آن تضمینشده است.