شرکت تولید قهوه اصل با قیمت عمده
آنچه در این مقاله میخوانید...
فروش عمده قهوه مرغوبفرآوری دانه قهوهانواع روشهای فرآوری قهوهانواع دانه قهوهتولید قهوه اصلتولید قهوه اصل در واقع اشاره محصولاتی دارد که کیفیت درجهیک دارند. در این نمایندگی پخش، انواع مرغوب قهوه به قیمت عمده به فروش میرسد.
با خرید قهوه اصل و با قیمت ارزان از فروشگاه اینترنتی در هزینههایتان صرفهجویی کنید.
فروش عمده قهوه مرغوب
قهوه با کیفیت عالی یکی از بهترین مواردی است که شما میتوانید در هر وعدهی غذایی صرف نمایید.
به همین دلیل پخش عمده این محصول متقاضیان بسیاری دارد.
از طرفی هر نوعی از قهوه نیز ممکن است کیفیت لازم را نداشته باشد.
بنابراین باید از یک مرکز تولید قهوه اصل مطمئن و معتبر خریدهای خود را انجام دهید.
در ضمن قهوه علی و منحصر به فرد خصوصیات ویژهای دارد.
در این قسمت خصوصیات یک قهوه ناب را در دو بخش توضیح میدهیم:
- فرآیند فرآوری و نگهداری قهوه
- کشور محل کشت قهوه
فرآوری دانه قهوه
نمایندگیهای تولید قهوه اصل باید اطلاعات لازم راجع به شرایط فرآوری قهوه را در اختیار خریداران بگذارند.
دانه قهوه قبل از آنکه به صورت خام یا رُست شده به دست خریداران برسد، درون میوه قهوه رشد میکند.
میوه قهوه در واقع ثمرهی درخت قهوه است. میوه قهوه چیزی شبیه به گیلاس به نظر میرسد.
وقتی میوه قهوه میرسد، از سبز به قرمز تغییر رنگ میدهد. اما برای به دست آوردن دانه قهوه طی کردن چند فرآیند لازم است.
کشاورزان برای جداسازی دانه قهوه، میوهی آن را فرآوری میکنند.
انواع روشهای فرآوری قهوه
- فرآوری به روش خشک یا طبیعی
- فرآوری به روش شسته
هر کدام از انواع فرآوری تاثیرات متفاوتی بر کیفیت طعمی قهوه میگذارند. در این مرکز تولید قهوه اصل ، محصولاتی فرآوریشده به هر دو شیوه عرضه میشود.
در روش خشک میوه قهوه را جلوی آفتاب و روی زمینی صاف پهن میکنند. میوههای قهوه در طول روز در معرض تابش آفتاب قرار میگیرند.
در طول شب میوهها را جمعآوری و به انبار منتقل میکنند. در روز بعد مجددا همین کار را انجام میدهند.
پس از آنکه طی چند روز این کار تکرار شد، از رطوبت میوه قهوه کاسته شده و پوسته آن خشک میشود. با کندن پوسته میوه، دانه قهوه را از آن جدا و آماده بستهبندی میکنند.
در روش شسته یا خیس، میوههای قهوه را ابتدا درون یک مخزن پر از آب میکنند. میوههای قهوه به مدت 48 تا 72 ساعت در مخزن خوب خیس میخورند.
در اثر فرآیند تخمیر، پوسته میوه قهوه نرم شده و از آن قابل جداسازی است. اما مقداری صمغ قهوه بر روی آن باقی میماند.
پس از شستشوی میوههای قهوه، در حالی که تنها مقداری از پوسته میوه بر روی آن باقی مانده، آنها را جلوی آفتاب پهن میکنند. با خشک شدن باقیمانده پوستهی میوهها، دانه را از میوهها جدا میکنند.
دانههای قهوه فرآوریشده به روش شسته معمولا شیرینتر و ملایمتر به نظر میرسند.
انواع دانه قهوه
در این مرکز تولید قهوه اصل ، انواع دانه قهوه کشتشده در کشورهای مختلف به فروش میرسد.
مناطق کشت قهوه در جهان شامل سه حوزه اصلیاند:
- آمریکای جنوبی و مرکزی: برزیل، کاستاریکا، کلمبیا، گواتمالا، پرو
- آفریقا: اتیوپی، کنیا، تانزانیا و اوگاندا
- جنوب شرقی آسیا: تایلند، ویتنام، هند، اندونزی و چین
تولید قهوه اصل
خرید محصولات تولید قهوه اصل از طریق فروشگاه آنلاین بهترین گزینه جهت خریدهای عمده است.
نمایندگیهای فروش عمده اینترنتی تنوع بالایی از محصولات را به فروش میرسانند.
برای دریافت اطلاعات جزیی راجع به هر محصول میتوانید با کارشناس فروش در ارتباط باشید.