قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک، مراحل آماده‌سازی آن و نکاتی که باید بدانید!

طرز تهیه قهوه ترک

مژده به عاشقان قهوه و قهوه ترک؛ اگر از طرفداران قهوه هستید و دنبال چگونگی و طرز تهیه قهوه ترک و آماده‌سازی آن می‌گردید، این مقاله مخصوص شماست. شما کافیست تا انتهای این مقاله همراه ما باشید، تا با طریقه آماده کردن قهوه ترک آشنا شوید و بتوانید این نوشیدنی گرم و محبوب را در خانه برای خود و عزیزانتان تهیه کنید.

در این مقاله قرار است شما را با طرز تهیه انواع قهوه شامل قهوه ترک ساده و طرز تهیه قهوه ترک با شیر یا همان شیرقهوه ترک آشنا کنیم؛ جایی نروید و تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

مواد مورد نیاز برای تهیه قهوه ترک چیست؟

شما برای آماده کردن یک قهوه ترک اصیل و خوشمزه به مواد و وسایل زیر نیاز دارید:

  • قهوه‌جوش یا جذوه
  • آب تصفیه شده سرد
  • پودر قهوه ترک
  • شکر، درصورت تمایل
  • فنجان مخصوص سرو قهوه

مواد مورد نیاز برای تهیه قهوه ترک چیست؟

مواد مورد نیاز را دانستید، اما مقدار آن‌ها به تعداد افرادی که قصد آماده‌سازی قهوه را برایشان دارید، بستگی خواهد داشت. اما به‌طور کلی مقدار مواد مورد نیاز به ازای هر یک نفر شامل: یک فنجان آب سرد تصفیه شده، یک قاشق مرباخوری سر پر پودر قهوه و میزان شکر هم کاملا دلخواه و سلیقه‌ای است.

شکر علاوه بر شیرین کردن قهوه شما، باعث قوام بیشتر آن هم می‌شود و کف روی قهوه را با کیفیت‌تر می‌کند. اگر می‌خواهید مقدار کف روی قهوه شما بیشتر باشد با قوام بیشتری داشته باشد، می‌توانید مقدار پودر قهوه را کمی بیشتر کنید.

 

بیشتر بخوانید: کافه لاته چیست؟ چگونه می توان این نوشیدنی خوش طعم را آماده کرد

 

طریقه آماده‌سازی قهوه ترک چگونه است؟

مراحل آماده‌سازی و طرز تهیه قهوه ترک به صورت زیر است:

  1. آب سرد تصفیه شده را به میزان لازم که برای هر نفر یک فنجان است، داخل قهوه‌جوش بریزید؛ اما حواستان باشد که مقدار آب نباید از حد محل قرار گیری دسته قهوه‌جوش شما فراتر رود.
  2. به ازای هر یک فنجان آب یک قاشق مرباخوری پودر قهوه به آن اضافه کنید و در صورت تمایل در این مرحله می‌توانید شکر را به میزان دلخواه خود اضافه کنید.
  3. حالا باید آن‌ها را خود هم بزنید، تا کاملا یکدست و صاف شوند و هیچ گلوله‌ای باقی نمانده باشد.
  4. در مرحله بعد شما باید قهوه‌جوش را روی شعله گاز قرار دهید، حواستان به این نکته باشد که شعله باید ابتدا زیاد باشد و بعد از چند ثانیه آن‌را کم‌تر کنید تا قهوه شما به آرامی جوش بیاید. وقتی قهوه در حال جوش آمدن باشد، کف غلیظ و تیره‌ای روی آن ایجاد می‌شود که برای افزایش غلظت آن شما می‌توانید قهوه جوش خود را قبل از اینکه قهوه کاملا جوش بیاید، چند بار از روی حرارت برداشته و دوباره روی گاز قرار دهید و به آرامی کمی از روی آن را هم بزنید.
  5. و آخرین مرحله مربوط به سرو آن است. سرو قهوه ترک به این صورت است که ابتدا باید کف جمع شده روی قهوه را به آرامی با یک قاشق برداشته و در فنجان‌های خود بریزید، سپس باقی قهوه را روی آن‌ها بریزید.

قهوه ترک شما آماده نوش‌جان کردن است‌. به یاد داشته باشید که معمولا هنگام سرو قهوه ترک باید یک فنجان آب هم در کنار آن سرو شود. شما می‌توانید قهوه ترک خود را با هر نوع شیرینی که دوست دارید، میل کنید و لذت ببرید.

 

بیشتر بخوانید: انواع قهوه؛ آشنایی با طعم‌ها و طرز تهیه قهوه‌های مختلف

 

طریقه آماده‌سازی قهوه ترک چگونه است؟

طرز تهیه قهوه ترک با شیر چگونه است؟

با آموزش طرز تهیه قهوه ترک آشنا شُدید، حال می‌خواهیم طرز تهیه قهوه ترک با شیر را به شما آموزش دهیم. ترکیب شیر و قهوه بسیار جذاب است و یک نوشیدنی دلچسب و خوشمزه را می‌سازد. اگر شما هم از طرفداران این نوشیدنی محبوب هستید، در ادامه با طرز آماده‌سازی آن آشنا شوید و حتما آن‌را در منزل برای خود و عزیزانتان آماده کنید و لذت ببرید.

مراحل آماده سازی این نوشیدنی به شرح زیر است:

ابتدا مواد لازم که شامل شیر، پودر قهوه و شکر است را در ظرفی مناسب بریزید و آن‌ها را به خوبی هم بزنید. شعله اجاق گاز را در حد متوسط قرار دهید و با قاشقی محتویات درون ظرف را تا زمانی‌که به جوش آید، هم بزنید. بعد از جوش آمدن آن حرارت را خاموش کنید و نوشیدنی خود را سرو کنید؛ نوش جان.

نکات تکمیلی طرز تهیه قهوه ترک روی گاز را بدانید

نکات تکمیلی طرز تهیه قهوه ترک روی گاز را بدانید

طرز تهیه قهوه ترک بسیار آسان است، ولی نکاتی وجود دارد که به کیفیت قهوه شما کمک می‌کند و در صورتی‌که آن‌ها را رعایت کنید قهوه ترک مرغوب‌تری خواهید داشت. این نکات شامل موارد زیر است:

  • خیلی بهتر است اگر به جای شکر از قند استفاده کنید، استفاده از قند علاوه بر تاثیری که در طعم قهوه دارد، باعث کیفیت و غلظت بیشتر کف روی قهوه شما می‌شود‌.
  • برای هم‌زدن قهوه، از قاشق چوبی به جای قاشق‌های فلزی استفاده کنید.
  • از آب یخ به جای آب سرد استفاده کنید، زیرا باعث افزایش زمان آماده‌سازی قهوه می‌شود و این مساله باعث می‌شود غلظت قهوه شما افزایش یابد.
  • سعی کنید پس از سرو قهوه لحظاتی صبر کنید،‌ ذرات معلقی در این نوشیدنی وجود دارد که با این کار ته‌نشین خواهند شد.
  • هنگام سرو حتما یک فنجان آب هم با نوشیدنی خود سرو کنید، قهوه طعم گسی دارد و بهتر است پس از نوشیدن آن مقداری آب میل شود تا آن طعم گس برطرف شود.
  • حجم فنجانی که قهوه را در آن سرو می‌کنید، بین ۸۰ تا ۱۰۰ سی‌سی باشد بهتر است.

 

بیشتر بخوانید: ۱۰ مشکل رایج در دستگاه های اسپرسوساز؛ عیب یابی دستگاه اسپرسوساز

 

سخن پایانی

با طرز تهیه قهوه ترک، آماده‌سازی قهوه ترک باشیر و نکاتی درباره آن آشنا شُدید. اگر جزء کسانی هستید که تابه‌حال قهوه ترک را فقط در کافه‌ها خورده‌اید یا آن‌را در مهمانی‌ها برایتان سرو کرده‌اند و خودتان با طرز تهیه آن آشنایی ندارید، دیگر نگران نباشید.

با مطالعه این مقاله و رعایت نکاتی که ذکر کردیم، شما به راحتی می‌توانید یک قهوه ترک خوشمزه در منزل برای خود و عزیزانتان آماده کنید و لذت ببرید. امیدواریم با مطالعه این مطالب دیگر هیچ ابهامی درباره آماده‌سازی این نوشیدنی گرم و محبوب برایتان باقی نمانده باشد.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.