فروش قهوه خام
خانه / دانه قهوه / عرضه قهوه جاوه اندونزی به صورت مستقیم توسط نمایندگی فروش

عرضه قهوه جاوه اندونزی به صورت مستقیم توسط نمایندگی فروش

عرضه قهوه جاوه اندونزی به صورت مستقیم توسط نمایندگی فروش در سراسر کشور و با قیمت عمده صورت می پذیرد. قهوه جاوه اندونزی یکی از پرمصرف ترین دانه های قهوه در بازار می باشد که توسط نمایندگی فروش این قهوه با قیمت ارزان و به صورت فله عرضه می گردد. برای خرید محصول مورد نظر خود می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرید.

قهوه نامهای زیادی دارد. برخی، مانند “اسپرسو” و “چکه ای” به نحوه تهیه قهوه اشاره دارند. برخی دیگر مانند “موکا” و “کاپوچینو” به نوشیدنی خاصی که با قهوه درست شده است اشاره می‌کنند.برخی دیگر نیز به ریشه و تاریخ قهوه اشاره می کنند.”جاوه” در این رده سوم قرار می‌گیرد.

در دهه ۱۶۰۰ هلندی‌ها قهوه را به جنوب شرقی آسیا معرفی کردند. آنها درختان قهوه را به مناطقی مانند بالی و سوماترا، آورده اند. مناطقی که امروزه نیز هنوز قهوه در آن ها به خوبی رشد می کند. جزیره دیگری که آنها شروع به کاشت قهوه در  آن کردند جاوه بود. نام قهوه جاوه اندونزی از همین جزیره ریشه می گیرد.

قهوه جاوه اندونزی

فروش مستقیم قهوه جاوه اندونزی

کشور اندونزی مجمع الجزایری در منطقه جنوب شرقی آسیاست. آب و هوای حاره ای و گرم این منطقه، بارش های مطلوب و موسمی و خاک های غنی آتشفشانی شرایط مناسبی را برای کشت قهوه در این کشور فراهم نموده است.

بیشترین میزان دانه قهوه در اندونزی در دو جزیره سوماترا و جاوه حاصل می شود. در سوماترا بیشترین دانه قهوه تولید شده از نوع روبوستا می باشد در حالی که بیشترین دانه قهوه عربیکا در جزیره جاوه به عمل می آید.

در جاوه مرکزی، دانه های قهوه تحت سلطه عربیکا است در حالی که قهوه جاوه اندونزی در ناحیه شرقی جزیره از نوع روبوستا می باشد. مزارع مختلف قهوه در جزیره جاوه وجود دارد که دانه های قهوه ای با کیفیت بالا تولید می کنند. از ویژگی های این قهوه می توان به اسیدیته متوسط ، کاملاً چسبناک و معطر به عطر چای و خاکی اشاره کرد.

فروش مستقیم قهوه جاوه اندونزی توسط نمایندگی پخش قهوه سبب شده قیمت تمام شده برای مشتریان ارزان و معادل قیمت کف بازار باشد.

قهوه جاوه اندونزی

پخش قهوه جاوه عربیکا

سه منطقه اصلی قهوه در اندونزی وجود دارد: سوماترا، سولاوسی و جاوه. جاوه یکی از بزرگترین جزایر مجمع الجزایر اندونزی و همچنین بزرگترین تولید کننده قهوه در این کشور است. جاوه به دلیل تولید قهوه مرغوب عربیکا مشهور است.

قهوه عربیکا بیشتر در ارتفاعات بیش از ۱۵۰۰ متر رشد  می کند. دمای ۱۶-۲۰ درجه سانتیگراد برای رشد این گونه قهوه مناسب و ایده آل است. مناطق مرتفع جاوه که در سایه پوشش درختان موز قرار گرفته اند شرایط مطلوبی را برای پرورش قهوه جاوه اندونزی عربیکا فراهم ساخته اند.

با این حال گیاهان عربیکا بیشتر مستعد ابتلا به بیماری هستند، بنابراین کشاورزان باید هنگام رشد توجه زیادی به گیاهان داشته باشند.

جاوه همچنین به عنوان تولید کننده یکی از بهترین قهوه های عربیکا جهان تحت عنوان Old Java شناخته شدت است. دانه های قهوه جاوه اندونزی را می توان به مدت دو تا سه سال در انبارها نگهداری کرد. این باعث افزایش طعم کامل و پر جنب و جوش دانه های قهوه عربیکا می شود.

قهوه عربیکا تولید شده در جاوه بخشی از قدیمی ترین ترکیب یا مخلوط قهوه جهان می باشد. ترکیب موکا- جاوه یک ترکیب کلاسیک و شناخته شده از دو نوع قهوه عربیکا است که یکی در موکا یمن و دیگری در جاوه اندونزی تولید می شود. این ترکیب همچنان در بازار قهوه درجه اعتبار بسیار بالایی داشته و طرفداران بسیاری در دنیای قهوه دارد.

قهوه جاوه اندونزی

عرضه قهوه جاوه اندونزی روبوستا

قهوه روبوستا بیشترین حجم تولید قهوه را در کشور اندونزی به خود اختصاص داده است. در حالی که سوماترا مرکز اصلی تولید قهوه روبوستا در اندونزی به شمار می رود قهوه جاوه اندونزی روبوستا در نواحی شرقی جزیره جاوه کشت می شود.

اولین دانه های قهوه ای که در جاوه کشت شده از نوع عربیکا بوده اما بعدها و به دنبال آسیب پذیری دانه های عربیکا در مقابل آفات، مساحت زیادی از مزارع جاوه به زیر سطح کشت دانه روبوستا رفت.

دانه های قهوه روبوستا محتوای کافئین بالاتری دارند. میزان کلروژنیک اسید و مواد آنتی اکسیدانی و آنتی اکسیدانی نیز در دانه های روبوستا بالاتر است. بالا بودن این مواد در دانه های روبوستا از چند جهت قابل توجه است.

  • اول اینکه این مواد بخشی از سیستم دفاعی گیاه قهوه محسوب می شوند و در نتیجه سبب می شوند دانه قهوه روبوستا در برابر حشرات آفت مقاومت بالاتری داشته باشد.
  • دومین مطلب قابل توجه این است که محتوای کافئین بالاتر سبب افزایش سطح انرژی و هوشیاری می شود. در نتیجه کسانی که نوشیدنی های دارای سطح انرژی بالاتر را ترجیح می دهند از نوشیدن قهوه جاوه اندونزی روبوستا لذت خواهند برد.

به گفته برخی محققین کلروژنیک اسید در چربی سوزی نقش دارد. از این رو مصرف دانه قهوه سبز روبوستا جاوه برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند می تواند گزینه‌ی مناسبی باشد.

برای خرید قهوه جاوه اندونزی روبوستا با کیفیت مطلوب و قیمت ارزان می توایند بصورت آنلاین و از طریق سایت های اینترنتی شرکت و یا تماس با همکاران ما در واحد فروش اقدام نمایید.

قهوه جاوه اندونزی

خصوصیات قهوه جاوه

امروزه نیز در جاوه قهوه بخوبی رشد می کند و قسمت اعظم عربیکا جاوه در همان مناطقی تولید می شود که نخستین بار توسط هلندی ها به زیر کشت قهوه رفته است. با گذشت زمان و برای مقابله با آفات گونه روبوستا نیز در جزیره جاوه کشت شد. اما همچنان قهوه جاوه اندونزی عربیکا بهترین کیفیت قهوه اندونزی را به خود اختصاص داده و بخش مهمی از قهوه تولید شده در جزیره جاوه از نوع عربیکاست.

در حقیقت قهوه عربیکا در پنج مزرعه یا منطقه پرورشی ویژه در جاوه رشد کرده و تحت فرآیندهای پردازشی مناسبی قرار می گیرند. این مزارع قهوه بسیار مناسبی تولید می کنند که مطابق با استانداردهای قهوه درجه یک است.

از قهوه عربیکا حاصل شده در این مناطق به دو منظور استفاده می شود:

  1.  برای مخلوط کردن با دانه های قهوه موکا یمن و ایجاد ترکیب “موکا- جاوه”
  2. بخشی دیگر از قهوه عربیکا تولید شده در این مناطق را تا حدود سه سال انبار می کنند. در اصطلاح به این قهوه موسمی یا Old Java می گویند. انبار کردن قهوه با گذشت زمان سبب می شود میزان اسیدیته قهوه کمتر شود و قهوه ملایم گردد. چنین قهوه ای از دیرباز مورد توجه اروپایی ها بوده است.

نمایندگی پخش قهوه بهترین قهوه جاوه اندونزی را با قیمت ارزان و بصورت عمده در اختیار مشتریان خود در سراسر کشور قرار می دهد. برای خرید این محصول با کیفیت می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرید.

قهوه جاوه اندونزی

تولید عمده و فرآوری قهوه در جاوه اندونزی

پس از رسیدن میوه های قهوه یعنی زمانی که سطح آن ها آلبالویی رنگ می شود، برداشت شروع می شود. در مزارع بزرگ تر به کمک ماشین آلات این امر صورت می گیرد. اما در مزارع کوچک تر دانه ها دست چین می شوند. روش دوم برداشت ترجیح داده می شود چرا که دانه های مرغوب قهوه در همین مرحله جدا و طبقه بندی شده و میوه های آلوده به آفت وارد مرحله فرآوری نمی شوند.

در سراسر اندونزی و از جمله جاوه دو روش فرآوری مرسوم است:

  • روش فرآوری خشک
  • روش فرآوری مرطوب

روش فرآوری خشک در جاوه بیشتر توسط کشاورزان مزارع کوچک به کار گرفته می شود. این روش بیشتر در سوماترا و بخش هایی از بالی اندونزی استفاده می شود.

این روش دانه های قهوه در زیر نور خورشید خشک می شوند. دانه های قهوه یا بر روی یک پد بتونی یا روی گونی قرار داده می شوند. در حالت ایده آل پشته های دانه قهوه نباید بیش از ۵ سانتی متر باشد و برای حصول اطمینان از دستیابی به سطح رطوبت مناسب ، باید هر دو ساعت یکبار دانه ها چرخانده شوند. پرهیز از بارش باران بسیار مهم است.

روش فرآوری خشک قهوه ای را حاصل می سازد که از نظر بدن سنگین، شیرین، ملایم و پیچیده است.

روش دوم خشک کردن قهوه، سیستم فرآوری مرطوب است. فرآوری مرطوب بدین معنی است که مرحله آماده سازی نهایی قهوه را می توان بلافاصله پس از برداشت میوه ها شروع کرد. به جای خشک شدن زیر آفتاب ، میوه ها از طریق سیستم آبی پردازش و فرآوری می شوند.

این فرایند منجر به تولید قهوه ای تمیز تر و روشن تر می گردد. پالپ گیلاس قهوه برداشته می‌شود تا دو دانه قهوه داخل آن رها شود. سپس دانه های قهوه به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در آب قرار می گیرند تا تخمیر شوند. این مرحله قلب فرآوری مرطوب است چرا که منجر به تولید قهوه ای با طعم مطلوب و اسیدیتی عالی می گردد.

بسیاری از مزارع بزرگ قهوه در جاوه از این سیستم استفاده می کنند زیرا باعث تسریع در پردازش می شود و به طور کلی انتخاب قهوه سبز نهایی را بسیار آسان تر می کند. كیفیت دانه قهوه سبز حاصل از فرآوری مرطوب به طور كلی بالاتر است.

برای خرید قهوه جاوه اندونزی درجه یک به صورت فله و با قیمت عمده می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیر

جهت خرید و فروش محصولات میتوانید با ما در ارتباط باشید.
مشاور فروش:
حمید حسینی: 09120602986
آدرس کانال: vernafood@
آدرس وبسایت شرکت: www.vernafood.com
آدرس کارخانه: تهران-ملارد-شهرک صنعتی
شماره تماس: 02128421287

مطلب پیشنهادی

قیمت استثنایی قهوه جاوه

قیمت استثنایی قهوه جاوه در بازار

قیمت استثنایی قهوه جاوه در وب سایت فروش قهوه ایران، ارائه شده است. شما می …