صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروشنده قهوه جاوه باکیفیت

آنچه در این مقاله میخوانید...

ویژگی‌های قهوه جاوه عربیکاقهوه روبوستا جاوهفرآوری قهوه جاوهقهوه جاوه باکیفیت
قهوه جاوه باکیفیت

قهوه جاوه باکیفیت در جزیره‌ای به همین نام متعلق به کشور اندونزی به کشت می‌رسد. این قهوه از طریق نمایندگی پخش به صورت عمده به فروش می‌رسد.

قهوه جاوه مصارف فراوانی دارد. بنابراین فروش این قهوه بسیار پررونق و بنابراین ارزان‌قیمت است.

قهوه جاوه باکیفیت

ویژگی‌های قهوه جاوه عربیکا

نمونه عالی قهوه جاوه خصوصیات زیر را داراست:

  • بادی تقریبا سنگین. 
  • طعم کلی آن خاکی‌مانند و در ضمن خالص است.
  • ته‌مزه‌ی مشابه گیاهان دارویی دارد. ته‌مزه قهوه جاوه ماندگار است.

طعم قهوه جاوا باکیفیت البته ساده است. اما بادی کامل این قهوه خصلتی منحصر به فرد به آن می‌بخشد.

یک فنجان قهوه جاوا طعمی خالص دارد. در عین حال که در نهایت ته‌مزه‌ای تند و ادویه‌ای از خود به جا می‌گذارد.

قهوه جاوا برای انواع روشهای درست کردن قهوه از جمله اسپرسو بسیار ایده‌آل است.

قهوه جاوه باکیفیت

قهوه روبوستا جاوه

قهوه روبوستا برای نخستین بار در سال 1900 در منطقه جاوه شرقی به کشت رسید. این قهوه قرار بود جانشینی برای نوع عربیکا باشد.

قهوه روبوستا در برابر آفات و بیماری‌های مقاوم است. همچنین در ارتفاعات پایین‌تری در مقایسه با قهوه عربیکا رشد می‌کند. در ضمن حجم محصول بیشتری نیز به ثمر می‌رساند.

قهوه روبوستا جاوه طعم و رایحه‌ی تند تنباکویی می‌دهد. این قهوه برای اضافه کردن به ترکیب اسپرسو بسیار عالی است. چون غنای طعمی آن را افزایش می‌دهد.

بخشی از قهوه روبوستا جاوه از نوع کوپی‌لواک(Kopi luwak) است.

یکی از جانواران گربه‌سان به نام زباد(Civet) از میوه درختان قهوه تغذیه می‌کند. سپس کشاورزان مدفوع حاصل از تغدیه زباد از میوه قهوه را جمع‌آوری می‌نمایند.

میوه قهوه در اثر واکنش‌های آنزیمهای معده زباد به نوعی فرآوری می‌شود. کشاورزان سپس دانه قهوه را از میوه‌ها جدا می‌سازند.

قهوه جاوه باکیفیت

فرآوری قهوه جاوه

علت اصلی منحصر به فرد بودن قهوه جاوه باکیفیت به شیوه‌ی فرآوری آن مربوط است.

کشاورزان جزیره محصول قهوه را به روش‌های طبیعی و شسته فرآوری می‌کنند.

اما شیوه فرآوری شسته در جزیره جاوه قدری متفاوت است. به این شیوه فرآوری، فرآوری به روش مانسون می‌گویند.

مانسون در اصطلاح اشاره به فصل وزش بادها و بارش بارانهای موسمی دارد.

فرآوری مانسون ممکن است سه سال به طول انجامد.

در این روش میوه‌های قهوه در طول روز در معرض وزش بادهای مرطوب بارانی قرار می‌گیرند.

در طول شب محصولات را جمع‌آوری و به انبار منتقل می‌سازند. روز بعد از نو همین کار را تکرار می‌کنند.

به دلیل طولانی شدن فرآیند مانسونینگ قهوه خام از سبز به قهوه‌ای روشن تغییر رنگ می‌دهد. در اثر فرآیند مانسونینگ اسیدیتی قهوه کاسته می‌شود. پس طعم آن ملایم‌تر خواهد شد.

قهوه جاوه باکیفیت به دلیل نوع فرآوری خاصش خوش‌طعم و شیرین است.

قهوه جاوه باکیفیت

قهوه جاوه باکیفیت

خریداران از طریق نمایندگی پخش عمده می‌توانند قهوه جاوه باکیفیت در حجم‌های بالا سفارش‌ دهند.

همه سفارش‌های عمده در اسرع وقت در مقصد تحویل داده خواهد شد.

از طرفی با توجه به فروش عمده، قیمت نهایی ارزان‌تر تمام خواهد شد.

تیم فروش مرکز پخش آماده‌اند اطلاعات لازم را در اختیار خریدارن بگذارند.

حمید حسینی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید