فروشگاه عرضه قهوه در کشور

آنچه در این مقاله می خوانید:
فروشگاه عرضه قهوه پخشکنندهی انواع دانه قهوه مرغوب در کشور است. پخش عمده قهوه به صورت دانه و به صورت آسیابشده صورت میگیرد. دانه قهوه درجه یک به قیمت مناسب از مراکز پخش قهوه در دسترس است. قبل از درخواست خرید لازم است اطلاعاتی کلی راجع به این محصول بدانیم.
تولید قهوه و مراحل فرآوری آن
دانه قهوه قبل از رسیدن به فروشگاه عرضهی قهوه مراحل متفاوتی را طی میکند: دانه خام قهوه در واقع همان بذر یا تخم قهوه به شمار میرود. دانه سبز قهوه را معمولا خشک، فرآوری و سپس رُست میکنند. پس از آن قهوه رُستشده را آسیاب و به روشهای مختلف دم میکنند.
چنانچه دانه قهوه فرآوری و رُست نشود، میتوان از آن به عنوان بذر جهت کاشتن در مزرعه استفاده کرد. دانههای قهوه را معمولا در باغچههای بزرگ تحت سایه میکارند. زمینهای قهوهکاریشده را آبیاری و همچنین از تابش آفتاب محافظت میکنند. تا اینکه نهال قهوه به مرحلهای از رشد پایدار برسد و به ثمر بنشیند.
برداشت میوههای قهوه
بسته به گونهی قهوه، یک نهال قهوه که برای اولین بار از زمین سر بر آورده حدود سه الی چهار سال به طول میانجامد تا میوه بدهد. میوهی درخت قهوه وقتی از سبز به قرمز تغییر رنگ میدهد، آمادهی چیدن است.
در بیشتر کشورها سالی یک بار موعد برداشت میوهی قهوه است. با این وجود در کشوری مثل کلمبیا به دلیل شرایط جوی سالی دو بار درختان قهوه میوه میدهند.
فرآوری میوههای قهوه
دانه قهوه در واقع درون میوه قهوه قرار دارد. اغلب میوههای حاوی یک جفت دانهاند و برخی هم تنها یک دانه درون آنها وجود دارد. به چنین قهوههایی که درون آنها فقط یک دانه وجود دارد، قهوه نوع پیبی(PB) اطلاق میشود.
در فروشگاه عرضه قهوه معمولا دانههای قهوه پیبی با قیمت بالاتری به فروش میرسند. چون هم درشتتر و هم یکدستتر و مرغوبتر هستند.
اما فرآوری میوههای قهوه به دو روش اصلی صورت میگیرد: طبیعی و شسته. البته جهت اطلاع از روش فرآوری قهوه، میتوانید سوالات مربوطه را از فروشگاه عرضه قهوه بپرسید.
روش طبیعی(Natural Method): در این روش میوههای قهوه را در هوای آزاد جلوی آفتاب پهن میکنند. البته جهت محافظت از میوههای قهوه در برابر آسیبهای ناشی از باران و رطوبت، میوهها را شبها جمعآوری و سپس در طول روز دوباره پهن میکنند.
این فرآیند تا زمانی که رطوبت میوه قهوه به حدود 11 درصد برسد، ادامه دارد. پس از آن دانه قهوه را از میوه جدا میسازند.
روش شسته(Washed Method): در روش شسته ابتدا پوسته میوه قهوه را از آن جدا میسازند. سپس میوههای قهوه را که با لایهای از صمغ پوشیده شدهاند، به درون محفظهی تخمیر منتقل میسازند. فرآیند تخمیر حدود 48 تا 72 ساعت به طول میانجامد.
در اثر فرآیند تخمیر و عملکرد آنزیمهای طبیعی قهوه لایهی صمغی از میوه جدا میشود. میوههای قهوه را شستشو میدهند تا مواد حاصل از فرآیند تخمیر از سطح آن جدا شوند. پس از پایان فرآیند تخمیر میوههای قهوه و شستشوی آنها، میوهها آمادهی خشک شدناند. سپس دانهها را از میوههای خشک شده جدا میکنند.
سایزبندی و دستهبندی دانههای قهوه به ترتیب اندازه و درشتی
فروشگاه عرضه قهوه معمولا بر روی بسته یا فهرست موجودی بعضی از دانههای قهوه اعدادی نظیر اسکرین 15 یا اسکرین16 درج کرده است.
همچنین بعضی از دانههای قهوه نیز با برخی حروف الفبای انگلیسی دستهبندی شدهاند مثل کنیاAA. اینها در واقع اندازهی درشتی قهوه را نشان میدهند. AA نشانهی اندازهی درشتتر از حالت معمولی است.
فروشگاه عرضه قهوه
فروشگاه عرضه قهوه علاوه بر پخش عمده میتواند جزییات لازم دربارهی کشور تولیدکننده، نوع قهوه و خصوصیات آن را هم به خریداران ارائه کند.
در فروشگاه عرضه قهوه انواع عربیکا و روبوستا از آمریکای جنوبی، آفریقا و جنوب شرقی آسیا به عرضه میرسد.