صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش عمده دانه قهوه برزیل

آنچه در این مقاله میخوانید...

ویژگی های دانه قهوه برزیلروش های فرآوری قهوه در برزیلتهیه دانه قهوه برزیل به صورت عمده
دانه قهوه برزیل

دانه قهوه برزیل یکی از محبوب ترین دانه های قهوه به شمار می رود. چرا که دانه قهوه برزیل یکی از بهترین و با کیفیت ترین دانه های قهوه محسوب می شود و بیشتر از نوع دانه قهوه عربیکاست. نزدیک به یک سوم قهوه‌ی مصرفی در جهان در مزارع کشور برزیل به کشت می‌رسد. برزیل بزرگترین صادرکننده‌ی قهوه در جهان است و 60 درصد دانه‌ی قهوه‌ی جهان را تولید می‌کند.

قهوه برزیل به طور متوسط در ارتفاع 1100 متری کشت می‌شود و مزارع قهوه معمولا مساحتی کمتر از 10 هکتار دارند. قهوه‌ی برزیل طعم ملایمی دارد و وقتی به صورت دارک رُست (بو داده) می‌شود، طعم تلخی به خود نمی‌گیرد. به همین دلیل از قهوه‌ی برزیل اسپرسوی بسیار با کیفیتی می‌توان تهیه کرد. قهوه‌های برزیل انواع مختلفی دارد: بوربون(Bourbon)، تیپیکا(Typica)، کاتوای(Catuai)، آکایا(Acaia)، موندو نووو(Mundo Nuvo) و ایکاتو(Icatu).

فرانسوی‌ها برای نخستین بار بذر گیاه قهوه را وارد برزیل کردند. شرایط اقلیمی و خاک مزارع برزیل برای کشت قهوه بسیار مناسب است و از دهه‌ی 1820 کشت قهوه در سراسر برزیل گسترش یافت و از 1840 به این سو کشور برزیل در صدر فهرست کشورهای صادرکننده‌ی قهوه قرار دارد. ایالات متحده، آلمان، ایتالیا و ژاپن بزرگترین خریداران دانه‌ی قهوه در جهان به شمار می‌آیند. برزیلی‌ها علاوه بر صادرات قهوه در ردیف بزرگترین مصرف‌کنندگان قهوه هم قرار می‌گیرند.

بهترین دانه قهوه‌ برزیل اسیدیتی پایین، طعم شیرین آجیلی یا طعم شکلاتی دارد. چون دانه قهوه‌ برزیل در ارتفاعی پایین‌تر نسبت به مزارع آمریکای مرکزی کشت می‌شود، اسیدیتی پایین‌تری هم دارد. 80% قهوه برزیل از نوع عربیکا است و تنها در مناطق شمالی برزیل نوع روبوستا به کشت می‌رسد.

ویژگی های دانه قهوه برزیل

ارتفاع رشد: 400 تا 1600 متر بالاتر از سطح دریا
فصل برداشت: مه – سپتامبر
تولید قهوه سالانه: 40 تا 60 میلیون کیسه
گونه های مشترک: بوربون، تیپیکا، کاتورا، کاتوای، آکایا، موندو نووو، ایکاتو

قهوه برزیل

روش های فرآوری قهوه در برزیل

برزیلی‌ها قهوه را به سه روش خشک(dry)، تر(wet) و نیمه شسته(semi-washed) فرآوری می‌کنند. به دلیل شرایط آب و هوایی مساعد بیشتر از روش خشک استفاده می‌کنند. هنگام فرآوری دانه‌های قهوه به روش خشک، دانه‌های قهوه درون پوسته قرار دارند و پوسته را هنگام فرآیند خشک شدن جدا نمی‌سازند. در این روش چون دانه‌ی قهوه در مجاورت ترشحات شیرین گیاه قرار دارد طعم شیرین، رایحه‌ی ملایم و وزن سنگینی پیدا می‌کند. با این حال فرآوری دانه‌ی قهوه به روش خشک به زمان و هزینه‌ی نیاز دارد. به همین دلیل صنایع کشاورزی برزیل سرمایه‌گذاری بالایی در راستای توسعه‌ی سیستم‌های خشک‌کن انجام می‌دهند.

در فرآوری قهوه به روش تر یا روش شسته لایه‌های دانه‌ی سبز قهوه را جدا می‌کنند و سپس دانه‌ی قهوه را خشک می‌کنند. این عمل سبب می‌شود تا دانه‌های قهوه‌ی تمیزتر، خوش‌طعم‌تر و با اسیدیتی بالاتری به دست آید. با این حال روش شسته یا تر در مقیاس کمتری انجام می‌شود.

فرآوری قهوه به روش نیمه‌شسته در حالتی بینابین روش تر و روش خشک قرار دارد. به این ترتیب که پوسته‌ی دانه را جدا می‌کنند اما صمغ و ترشحات گیاه قهوه را از دانه‌ی قهوه پاک نمی‌کنند. به همین دلیل دانه‌ی قهوه‌ی به عمل آمده از این روش هم خواص قهوه‌ی فرآوری‌شده از روش خشک یا طبیعی را دارد و هم روش تر یا شسته. این نوع دانه‌ی قهوه از نظر درشتی به اندازه‌ی قهوه‌ی خشک و از نظر طعم شبیه قهوه‌ی شسته‌شده است. هم چنین نوشیدنی که از دانه‌ی قهوه نیمه‌شسته تهیه می‌شود کیفیت فوق‌العاده بهتری دارد.

تهیه دانه قهوه برزیل به صورت عمده

هم اکنون شما خریداران و علاقمندان به مصرف قهوه‌ی برزیل در ایران می‌توانید این محصول مرغوب را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا با کانالهای ارتباطی زیر تماس حاصل فرمایید.

حمید حسینی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید