مرکز فروش عمده قهوه روبوستا اندونزی

قهوه روبوستا اندونزی یکی از بهترین انواع مکمل ترکیب قهوه اسپرسو است که به صورت عمده از طریق این مرکز پخش عمده قهوه به فروش میرسد.
میدانید که قهوه روبوستا در مقایسه با قهوه عربیکا از میزان بالاتری کافئین برخوردار است. به همین دلیل طعم تلختر و کیفیت طعمی سنگینتری از خود نشان میدهد. قهوه روبوستا در کشورهای مختلفی به کشت میرسد که اندونزی نیز یکی از تولیدکنندگان بزرگ این محصول است.
کشت عمده این گونه قهوه به قرن هفدهم میلادی بازمیگردد. این نوع قهوه برای نخستین بار در کشور اندونزی به کشت رسیده است. به دلیل مقاومت بیشتری که در مقابل آفات نشان میدهد، یک نهال قهوه روبوستا محصول بیشتری به دست میدهد. همچنین بادی آن بالاتر است. البته حجم تولیدی این گونه قهوه تنها 30 درصد از کل قهوه جهان را تشکیل میدهد.
علاوه بر اندونزی، کشورهای ویتنام، کنیا، هند، برزیل، اوگاندا و تانزانیا نیز جزو تولیدکنندگان اصلی قهوه روبوستا به شمار میروند.
فروش عمده قهوه روبوستا اندونزی
بیشترین مصرف قهوه روبوستا جهت اضافه کردن به قهوه عربیکا است که با آن ترکیب قهوه اسپرسو را هر چه خوشطعمتر و دلپذیرتر میکنند. از این رو صاحبان مراکز رست و همچنین مراکز بستهبندی قهوه یا کافهها همیشه به دنبال یک نمونه مرغوب روبوستا هستند.
این نمایندگی فروش عمده دانه قهوه، به صورت مستقیم قهوه روبوستا اندونزی را دربازار ایران پخش مینماید. همانطور که میدانید اندونزی یکی از تولیدکنندگان قهوه مرغوب در جنوب شرقی آسیا است. طعم عمومی قهوه اندونزی خاکی مانند با تهمزههای مشابه گیاهان دارویی است که میتوان آن را با گونه های مختلف قهوه ترکیب کرد:
- قهوه عربیکا اندونزی
- قهوه عربیکا هند
- قهوه عربیکا برزیل
- قهوه عربیکا کنیا
- قهوه عربیکا چین
- قهوه کلمبیا
- قهوه کاستاریکا
- قهوه گواتمالا
- قهوه السالوادور
- قهوه عربیکا مکزیک
لازم به ذکر است که علاوه بر عرضه قهوه خام، انواع دانه قهوه رستشده نیز که در سطوح مختلف حرارت داده شده و بو داده شدهاند، در این نمایندگی به فروش میرسد:
- رست لایت
- رست مدیوم
- رست مدیوم دارک
- رست دارک
دقت داشته باشید که هر اندازه که میزان رست قهوه تیرهتر باشد، ترکیب کافئین موجود در آن نیز کمتر است. چون در اثر تماس بیشتر با حرارت، کافئین موجود در قهوه تجزیه میشود. از این رو اگر تمایل دارید قهوه تلختر و پرکافئینتری بنوشید، باید رست آن روشنتر باشد.
در این نمایندگی فروش عمده قهوه روبوستا، قهوه رست شامل همه انواع نامبرده نیز به فروش میرسد. فروش به صورت مستقیم و عمده است. بنابراین قیمت آن نیز بدون دخالت واسطهها تعیین شده است. در ضمن کیفیت آن نیز بسیار تازه خواهد بود. بنابراین پیشنهاد میکنیم به جای تهیه محصول قهوهای که مدتها از بستهبندی و رست آن گذشته و مدتهاست در قفسههای فروشگاهها خاک میخورند، صرف نظر نمایید. در عوض این محصول را به صورت عمده و تازه خریداری نمایید.
برای خرید عمده قهوه روبوستا اندونزی کافی است که با واحد فروش این نمایندگی تماس حاصل بفرمایید. شماره تماس همانگونه که ملاحظه میفرمایید در مطلب درج شده است.
قهوه روبوستا جاوه اندونزی
جاوه یکی از جزایر متعلق به کشور اندونزی است. جاوه جزیرهای است که در اثر فورانهای آتشفشانی شکل گرفته است. به دلیل ترکیبات معدنی موجود در خاک مزارع جاوه، کیفیت محصول قهوه جاوه بسیار غنی به نظر میرسد.
در جزیره جاوه هر دو نوع قهوه عربیکا و قهوه روبوستا به کشت میرسد. اما امروزه به دلیل تمایل روزافزون مصرفکنندگان و باریستاها به بالانس کردن طعم ترکیب قهوه، تولید قهوه روبوستا اندونزی در جزیره جاوه رونق روزافزونی یافته است. کشاورزان جزیره جاوه محصولات قهوه را به هر دو روش طبیعی و شسته فرآوری میکنند.
البته بخشی از محصول قهوه روبوستا در جاوه اندونزی به روش مانسونینگ و بخشی نیز به روش عسلی فرآوری میشود. در روش مانسونینگ، محصول قهوه را به مدت چندسال در طول روز در معرض بارشها و بادهای موسمی قرار میدهند. در اثر تماس مستمر میوه قهوه با رطوبت و همچنین نور آفتاب، به تدریج رنگ قهوه خام از سبز به قهوهای کمرنگ تغییر مییابد.
در روش عسلی نیز که مشابه روش فرآوری شسته است، به جای جدا ساختن کامل پوسته میوه قهوه از دانه موجود در آن، در حالی که قسمتی از پوسته به روی دانه قهوه به جا مانده و به خاطر وجود صمغ قهوه چسبناک است، دانهها را جلوی آفتاب پهن میکنند. پس از مدتی با خارج شدن رطوبت از دانههای قهوه، پوسته موجود بر آن را جدا ساخته و دانه قهوه را تمیزکاری یا پالیش مینمایند. در چنین حالتی قهوه روبوستا اندونزی جهت ترکیب با انواع مختلف قهوه عربیکا بسیار مناسبتر و متعادلتر خواهد شد.
فروش عمده قهوه روبوستا سوماترا
جزیره سوماترا نیز یکی از مناطق اصلی کشت قهوه در اندونزی است. قهوه در جزیره سوماترا بیشتر به صورت سایهرو به کشت میرسد. از این رو قهوه سوماترا که طعمی خاکی مانند نیز دارد، بادی بالاتری هم پیدا میکند. قهوه روبوستا اندونزی که در جزیره سوماترا به کشت میرسد در مقایسه با قهوه روبوستا جاوه از اسیدیتی پایینتری برخوردار است.
در جزیره سوماترا نیز کشاورزان به هر دو روش طبیعی و شسته، میوههای قهوه را فرآوری میکنند. اما فرآوری به روش طبیعی در جزیره سوماترا بسیار گستردهتر است. لازم است اضافه کنیم بخشی از محصول قهوه روبوستا اندونزی به صورت پیبی دستچین میشود. میدانید که قهوه پی بی به جای یک جفت دانه قهوه، حاوی تنها یک عدد دانه قهوه است. به همین دلیل اندازه آن درشتتر خواهد بود.
قهوه کوپی لواک اندونزی
یکی از انواع بسیار جالب قهوه که در کشور اندونزی به کشت میرسد قهوه کوپی لواک است. این قهوه در هر دو جزیره جاوه و سوماترا کشت میشود. کوپی لواک در واقع اشاره به اسم نوعی جانور گربهسان به نام کیوه دارد که در حوالی مزارع قهوه اندونزی زندگی میکند.
این جانور از میوههای قهوه تغذیه کرده و سپس کشاورزان مدفوع حاصل از تغذیه این جانور را جمعآوری مینمایند. سپس دانه موجود در آن را از مدفوع آن جانور جدا ساخته و تمیز میکنند. کوپی لواک یکی از بهترین انواع قهوه روبوستا اندونزی است. چون در اثر تماس با آنزیمهای موجود در معده کوپی، دانه قهوه بسیار کیفیت بالاتری مییابد و طعم آن متعادلتر خواهد شد.
خریداران عمده قهوه روبوستا اندونزی جهت سفارش قهوه کوپی لواک درجهیک میتوانند بهترین نمونههای آن را در حجم بالا از این نمایندگی تهیه نمایند.