فروش عمده قهوه عربیکا اتیوپی در ایران

نام قهوه عربیکا اتیوپی به نوعی با صنعت قهوه جهان گره خورده است. اتیوپی نخستین خاستگاه کشت درخت قهوه در جهان به شمار میرود. اتیوپی کشوری واقع در شرق قاره آفریقا و در همسایگی کنیا و تانزانیا قرار دارد. هم اکنون نیز این کشور از تولیدکنندگان قهوه عمده در جهان به شمار میرود که محصولات مزارع این کشور به بسیاری کشورهای جهان صادر میشود.
برای نخستین بار نیز قهوه از طریق کشور اتیوپی به سایر مناطق جهان نظیر یمن و سپس هند و اندونزی صادر شد. قهوه اتیوپی را میتوان یک نمونهی ایدهآل قهوه آفریقایی نام برد. در کشور اتیوپی البته بخشی از کشت قهوه شامل قهوه روبوستا نیز میشود. اما عمده حجم قهوه تولیدی در این کشور از نوع عربیکا است.
قهوه عربیکا اتیوپی بر حسب مناطق مختلف تحت کشت دانه قهوه، انواع متفاوتی دارد که در ادامه راجع به جزییات آن بیشتر توضیح میدهیم. اما در مورد مصرف قهوه کشتشده در اتیوپی باید عنوان کنیم که گونه عربیکا این محصول برای قهوه اسپرسو و قهوه ترک بسیار ایدهآل است. چون هم طعم شیرینی دارد که تهمزهی میوهای از خود نشان میدهد و همچنین رایحهی گلیمانند از آن قابل استشمام است.
برای خرید قهوه عربیکا اتیوپی از طریق این مرکز تنها کافی است با قسمت فروش تماس بگیرید. فروش به صورت مستقیم و عمده است. از هر کجای کشور میتوانید جهت سفارش اقدام نمایید.
پخش عمده قهوه عربیکا اتیوپی
در این نمایندگی جهت تامین نیاز صاحبان مراکز رست، کافهها، پخشکنندگان قهوه و همچنین مصرفکنندگان خانگی قهوه بهترین نمونهی قهوه کشور اتیوپی به فروش عمده میرسد. قهوه عربیکا اتیوپی اسیدیتی بالایی دارد و جهت ترکیب با بسیاری از انواع قهوه نظیر قهوه برزیل، قهوه کاستاریکا، قهوه هند، قهوه اندونزی، قهوه مکزیک و قهوه پرو بسیار مناسب به نظر میرسد.
اگر فروشنده عمده قهوه ترک هستید و به دنبال یک قهوه عربیکا بسیار خوشطعم میگردید نیز به شما قهوه عربیکا اتیوپی را پیشنهاد میکنیم. چون قهوه عربیکا طعمی متعادل دارد و قابل ترکیب با انواع متعددی قهوه است. همچنین در سطوح مختلف رست نیز کیفیت طعمی آن بسیار مرغوب باقی خواهد ماند.
اگر میخواهید یک ترکیب اصیل از قهوه اسپرسو تهیه نمایید نیز به شما توصیه میکنیم که قهوه عربیکای تولیدشده در مزارع کشور اتیوپی را امتحان نمایید. میدانید که بهترین قهوههای اسپرسو را با قهوه عربیکا درست میکنند. ایتالیاییها عادت دارند پایه قهوه اسپرسو سبک باشد. به این ترتیب طعمی ملایم خواهد گرفت. در ضمن این قابلیت را نیز باید داشته باشد که بتوان گونههای مختلف دیگری از قهوه را نیز به آن افزود. از این لحاظ قهوه اتیوپی انعطافپذیری بالایی دارد.
در این مرکز فروش عمده قهوه، این محصول به صورت عمده و فله ای در حجم بالا عرضه میشود. فروش عمده قهوه در این شرکت به صورت دانه قهوه خام و همچنین دانه قهوه رستشده است. جهت سفارش میتوانید با واحد فروش از طریق شمارهای که در مطلب درج شده تماس حاصل بفرمایید.
فروش عمده انواع قهوه عربیکا اتیوپی
مناطق مختلفی از کشور اتیوپی تحت کشت درختان قهوه قرار دارد. اما به طور کلی میتوان خصوصیات عمومی قهوه اتیوپی را چنین برشمرد:
- طعم میوهای مشابه مرکباتی همچون لیمو و پرتقال
- رایحهی گلی مانند و گاهی نیز گیاهان دارویی و ادویهجات
- بادی متوسط
- اسیدیتی بالا
اما در مورد مناطق کشت قهوه که عناوین تجاری قهوه اتیوپی نیز به حساب میآیند باید به چهار نمونهی زیر اشاره کرد:
- قهوه اتیوپی دیجیما
- قهوه اتیوپی یرگاچف
- قهوه اتیوپی هرر
- قهوه اتیوپی سیدامو
قهوه دیجاما در مناطق مرتفع ناحیهی کافا رشد کرده و اگر به روش شسته فرآوری شود، اسیدیتی آن بسیار پایین از آب در میآید. این قهوه یکی از بهترین انواع قهوه عربیکا اتیوپی است است.
قهوه یرگاچف نیز که در واقع نام منطقهای به همین عنوان است، از نظر عطر و رایحه بسیار مورد پسند حرفهایهای صنعت تولید قهوه در جهان به شمار میرود. طعمی شیرین و رایحهای گلی مانند دارد. قهوه یرگاچف از نوع عربیکا و کیفیت آن قابل رقابت با قهوه بلومونتین جاماییکا است.
قهوه هرر اتیوپی به دلیل طعم و کیفیت مشابه قهوه موکا یمن دارد، یکی از بهترین پایههای اسپرسو است. همچنین برای تهیه قهوه ترک نیز بسیار ایدهآل است. از آن میتوان به عنوان جایگزین قهوه یمن نیز استفاده کرد. هم اکنون همهی این انواع قهوه عربیکا اتیوپی به صورت عمده، چه خام و چه رست، در این شرکت قابل عرضه است.
تولید قهوه در کشور اتیوپی
گفتیم که مصرف قهوه به عنوان یک نوشیدنی برای نخستین بار در کشور اتیوپی باب میشود. قصهی آن نیز به زمانی بین قرن نهم و دهم میلادی باز میگردد. یکی از چوپانان محلی در آبادیهای متعلق به امپراتوری اتیوپی در حالی که مشغول چرای دامها در صحرا بوده متوجه حرکات غیرمعمولی تعدادی از دامها میشود. پس از آن متوجه میشود که دامها در اثر تغذیه از میوههای یکی از درختهای خودرو در آن ناحیه چنین برانگیخته شده اند.
چوپان پس از پی بردن به دلیل این اتفاق، تعدادی از میوه این درخت ناشناخته را جدا کرده و به صومعهای در همان حوالی میبرد. راهبان حاضر در صومعه با شنیدن این ماجرا برآشفته شده و با این گمان که این میوه دارای قدرتهای شیطانی است آن را به درون آتش اجاق میاندازند. در حالی که دلیل اصلی کافئین موجود در قهوه بوده که حالت برانگیختگی و سرخوشی ایجاد میکند.
راهبان اما با استشمام بوی حاصل از حرارت دیدن میوه قهوه نوعی حس رضایت و خوشی احساس میکنند. بنابراین کنجکاو شده و میوههای در حال بو داده شدن را از اجاق بیرون آورده و درون کوزهی آب میریزند تا خنک شود. اما متوجه میشوند که آب درون کوزه تبدیل نوعی معجون یا نوشیدنی میشود.
یکی از راهبان از آب ترکیب شده با قهوه بوداده مینوشد و متوجه طعم گوارای آن میشود. سپس به بقیه حاضران نیز پیشنهاد میکند تا از آن امتحان کنند. پس از آن واقعه مصرف نوشیدنی قهوه به عنوان یک ماده سالم و در عین حال سرخوشیآور در میان اهالی رسم میشود. سپسها نیز کشت آن رونق یافته و از طریق بنادر به کشورهای دیگر فرستاده میشود.
به دلیل اینکه قهوه کشت کشور اتیوپی از طریق یمن به سایر مناطق جهان معرفی شده و البته کشت آن نیز در آنجا رونق مییابد، به قهوه عربیکا شهره میشود. هم اکنون نیز قهوه عربیکا اتیوپی یادآور نژاد نخستین و اصیل قهوه است.