فروش عمده قهوه کلمبیا سوپریمو درجهیک

قهوه کلمبیا سوپریمو یکی از مرغوبترین انواع دانه قهوه است. این قهوه از نوع عربیکا و به صورت عمده نیز در این شرکت با ارزانترین قیمت به فروش میرسد.
قهوه کلمبیا به صورت کلی طعمی ملایم با تهمزههای آجیلی و شکلاتی دارد. در ادامه دربارهی فروش، نوع این قهوه و شیوهی فرآوری آن مطالبی را توضیح میدهیم.
فروش قهوه کلمبیا سوپریمو به صورت عمده
میدانید که قهوه تولیدی کشور کلمبیا از نوع عربیکا است. همچنین اگر از سیستم سایزبندی دانه قهوه در کلمبیا آگاه باشید، سوپریمو اشاره به درشتترین نوع قهوه کلمبیا دارد.
در این شرکت، به صورت عمده و با ارزانترین قیمت انواع خام و رستشدهی قهوه کلمبیا سوپریمو عرضه میشود. فروش این محصول به صورت مستقیم و در حجم عمده است. بنابراین قیمت نهایی بسیار ارزان تمام میشود.
همچنین در میزان فروش هیچگونه محدودیتی وجود ندارد. خریداران در سراسر کشور میتوانند جهت سفارش با مدیر فروش تماس بگیرند.
ویژگی دانه قهوه کلمبیا
گفتیم که دانه قهوه کلمبیا از نوع قهوه عربیکا مرغوب به شمار میرود. انواع قهوه تولیدشده در کشور کلمبیا از گونههای زیر هستند:
- کاتوای
- کاتیمور
- موراگوگیپ
- بوربون
- تیپیکا
همچنین بخشی از حجم قهوه کلمبیا به صورت پیبی به ثمر میرسد.به این معنی که به جای یک جفت دانه، تنها یک عدد دانه درون میوه قهوه رشد میکند.
به این ترتیب دانه قهوه درشتتر و سطح پوستهی آن یکدستتر خواهد بود. چنین خصوصیتی در هنگام رست قهوه باعث میشود که طعم آن مرغوبتر از آب در بیاید. در مورد خصوصیات طعمی نیز باید گفت که طعم قهوه کلمبیا آجیلی و شکلاتی و وانیلی است. رایحهی ملایمی دارد و بادی آن کامل است.
همچنین از نظر سایز بندی نیز شامل دو دستهی سوپریمو و اکسلسو است. قهوه کلمبیا سوپریمو درشتترین نوع قهوه کلمبیا است. سایز بندی خود قهوه سوپریمو کلمبیا نیز متفاوت است. این قهوه در اسکرینهای 17 و 18 و 19 تولید میشود.
تولید و فرآوری قهوه در کشور کلمبیا
اگر شما خریدار قهوه کلمبیا هستید، ما به شما قهوه کلمبیا سوپریمو را پیشنهاد میکنیم. چون هم فروش ما به صورت عمده است و هم اینکه قیمت بسیار ارزان است. اما در مورد فرآوری محصول قهوه در کشور کلمبیا نیز ذکر نکاتی ضروری به نظر میرسد.
کشاورزان کلمبیایی قهوه را به صورت شسته فرآوری میکنند. در ابتدا میوه قهوه را درون یک محفظه پر از آب نگهداری میکنند. در اثر تماس با آب در طول 72 ساعت میوه قهوه تخمیر میشود.
با تخمیر پوسته میوه قهوه، پوسته به راحتی جدا شده و دانه را از آن خارج میسازند. سپس دانه قهوه را در معرض تابش آفتاب قرار داده تا رطوبت آن خارج شود. در نهایت دانه سبز قهوه کلمبیا از این فرآیند به دست میآید و آماده نگهداری در انبار میشود.