صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش قهوه چری هند

آنچه در این مقاله میخوانید...

درباره قهوه چری هندفروش دان قهوه چری هند با بهترین قیمت بازارفرآوری قهوه چری هندخرید قهوه چری روبوستا هند با قیمت ارزانبهترین روست قهوه چری هند
قهوه چری

شواهد در بازارهای جهانی مربوط به خرید و فروش قهوه نشان داده است که فروش قهوه چری هند با استقبال قابل توجهی از سوی خریداران قهوه در دنیا رو به رو شده است. یکی از دلایل عمده و بسیار مهمی که فروش قهوه چری هند در سراسر دنیا از طرفداران ویژه ای برخوردار است این است که به گفته ی بسیاری از کسانی که مخاطب خاص قهوه می باشند، قهوه چری هند از عطر و طعم خاصی برخوردار است.

هندوستان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قهوه در جهان است. هند در کنار کشورهای ویتنام و اندونزی بیشترین حجم قهوه را در قاره آسیا تولید می کند. مناطق مرتفع نواحی جنوبی هند، قهوه ای تحسین برانگیز را تولید می کنند که عطر و طعم پیچیده و قدرتمندی دارند.

قهوه عربیکا هند توپر یا فول بادی، گرد، شیرین و گهگاه تند و شکلاتی می باشد. شیرینی و بدن کامل قهوه هند سبب شده گزینه بسیار مناسبی در ترکیب اسپرسو باشند. از این رو از آن‌ها به عنوان یک جزء اصلی در مخلوط های سبک ایتالیایی استفاده می کنند.

قهوه چری

قهوه هندی یکی از خارق العاده ترین نوشیدنی ها است که لطافت جذاب و تحریک کننده ای را ارائه می دهد. هند تنها کشوری است که تمام قهوه خود را زیر سایه رشد می دهد. این قهوه ها معمولاً ملایم و اسدیتی پایینی دارند ، فول بادی بوده و عطر و طعم کاملی دارند.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]برای آگاهی از بهترین قیمت فروش قهوه چری هند می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرید. شرکت پخش قهوه به عنوان نمایندگی قهوه چری هند در ایران این محصول را بصورت عمده و با قیمت کف بازار در اختیار مشتریان خود در سراسر کشور قرار می دهد.[/box]

درباره قهوه چری هند

شاید برای تان کمی جالب باشد که بدانید چرا نام این قهوه به قهوه چری در میان مصرف کنندگان قهوه معروف شده است. حتما می دانید که چری در زبان انگلیسی نام آلبالو می باشد. علت نام گذاری و معروف شدن این مدل از قهوه ها به قهوه چری این است که دانه های خام قهوه پس از مدتی روی درخت های قهوه، از رنگ سبز به رنگ قرمز تغییر می یابند و تا حد زیادی شبیه به دانه های آلبالو بر روی درخت می شوند. به همین دلیل به دانه های قهوه چری معروف شده اند.

قهوه چری

اگر بخواهیم درباره ی درجه روست دانه های قهوه چری صحبت کنیم خوب است بدانید که عموما قهوه های چری دارای روست ملایم یا همان اصطلاح معروف در میان قهوه ها یعنی مدیوم می باشد، از این رو طعمی بسیار ملایم و دلچسب خواهد داشت. از این روست که تلخی شان نیز بسیار ملایم و به اندازه می باشد. اما جالب است بدانید یکی از مشخصات عمده ی دانه قهوه چری این است که در میان انواع دانه های قهوه از میزان کافئین بسیار زیادی برخوردار است.

قهوه های چری برای تغییر رنگ دادن از رنگ عموم دانه ها یا پودر های قهوه به رنگ آلبالویی باید حتما به شیوه های خاصی روست شوند. و در واقع می توان گفت این ویژگی ست که در متفاوت شدن آنها نقش بسیار زیادی را ایفا می کند.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]قهوه های چری مطلوب ترین و مناسب ترین نوع قهوه برای تهیه نوشیدنی هایی مانند قهوه اسپرسو و قهوه فرانسه می باشند.[/box]

قهوه چری

فروش دان قهوه چری هند با بهترین قیمت بازار

به جرات می توان گفت هند تنها کشوری است که طی 150 سال به طور مداوم قهوه با کیفیت و درجه یک را راهی بازار نموده است.

مناطق تولید قهوه در هند دارای شرایط آب و هوایی متنوعی هستند که برای کشت انواع مختلف قهوه مناسب می باشند. برخی از مناطق ارتفاع بسیار مناسبی برای رشد قهوه عربیکا با کیفیت ملایم دارند در حالی که در مناطقی که دارای شرایط گرم و مرطوب هستند بهترین نوع روبوستا کشت می شود.

مدت زمان شکوفه تا بلوغ میوه با توجه به تنوع و آب و هوا بسیار متفاوت است. برای عربیکا حدود هفت ماه و برای روبوستا حدود نه ماه طول می کشد. میوه وقتی به طور کامل رسیده و به رنگ قرمز مایل به بنفش در می آید ، با دست جمع می شود. به دلیل شباهت ظاهری به این میوه های قهوه، در اصطلاح “چری” گفته می شود. میوه‌ی این نوع قهوه را در هنگام خشک شدن از پوست جدا نمیکنند و این کار باعث میشود در هنگام سرو شدن عطر و بوی قهوه بیشتر حس شود و مزه ای شبیه به کاکائو پیدا کند.

[box type=”warning” align=”” class=”” width=””]کافه داران، بنکداران و توزیع کنندگان قهوه در سراسر کشور می توانند برای خرید بهترین دان قهوه چری هند با قیمت ارزان با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرند.[/box]

قهوه چری

فرآوری قهوه چری هند

فرآوری قهوه در هند با استفاده از دو روش، فرآوری خشک و فرآوری مرطوب انجام می شود. پردازش خشک روش سنتی مورد استفاده در هند می باشد که دانه ها در زیر آفتاب خشک می شوند. این روش به دلیل تولید ویژگی های طعمی، مورد علاقه مردم هند است. در روش پردازش مرطوب، دانه های قهوه تخمیر و  سپس شسته می شوند، که این روش از نظر عملکردی، روش بهتری محسوب می گردد. در پردازش مرطوب، دانه های معیوب جدا می شوند. سپس دانه های گونه های مختلف و با اندازه های متفاوت مخلوط می شوند تا بهترین طعم را به دست آورند. فرآیند روست کردن یا تفت دادن دانه هاست. سپس قهوه روست شده آسیاب می شود.

قهوه هند به دلیل داشتن شیرینی و اسیدیته پایین از محبوبیت ویژه ای در اروپا برخوردار است و از این رو در قهوه اسپرسو بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد ، گرچه آمریکایی ها قهوه آفریقایی و آمریکای جنوبی را که اسیدیتی بالاتری دارد ترجیح می دهند.

قهوه چری

خرید قهوه چری روبوستا هند با قیمت ارزان

گیاه قهوه روبوستا به طرز چشمگیری سرسخت است. در برابر بیماری ها و آفات مقاوم است ، از درجه حرارت گرم بهره می برد و حتی می تواند از آفتاب کامل استفاده کند. این گیاه بخوبی آب را جذب می کند و برای به ثمر رساندن دانه های خوش عطر قهوه به آب زیادی احتیاج دارد.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]بر خلاف قهوه عربیکا، روبوستا در ارتفاع پایین تر بهتر رشد می کند. بهترین حالت برای رشد درخت روبوستا ارتفاع 600 تا 2000 پا می باشد.[/box]

گلها مانند بسیاری از گیاهان قهوه سفید هستند و میوه ها هنگام رسیدن آنها سایه ای عمیق از قرمز ایجاد می کنند. ممکن است فقط در برخی مناطق از گلدهی، شش ماه طول بکشد تا یک محصول قابل دوام تولید شود. هر یک از میوه ها که چری نامیده می شوند، معمولاً دو دانه قهوه تولید می کنند ، که دانه گیاه است.

بیشتر قهوه روبوستا امروزه در جنوب شرقی آسیا ، آفریقا یا آمریکای لاتین تولید می شود. ویتنام ، برزیل و اندونزی اغلب برترین تأمین کنندگان این لوبیا در جهان هستند.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]قهوه روبوستا یک گزینه ایده‌آل برای اسپرسو می باشد. یک بافت کرمی، ضخیم تر و غنی تر در اسپرسو روبوستا در مقایسه با اسپرسو عربیکا ظاهر می گردد.[/box]

محتوای کافئین دانه های روبوستا به طور معمول دو برابر دانه های عربیکا است. این موضوع خود را در طعم گزنده و نیش دار دانه های قهوه روبوستا نشان می دهد. محتوای کافئین بالاتر یک عامل دفاعی برای قهوه در برابر حشرات آفت محسوب می گردد. و به طور کلی خواص آنتی اکسیدانی دانه های روبوستا بالاتر است.

خریداران قهوه چری روبوستا هند، می توانند بصورت آنلاین و از طریق سایت های اینترنتی شرکت و یا از طریق تماس با همکاران ما، محصول مورد نظر خود را با قیمت عمده و به صورت فله خریدارای نمایند.

قهوه چری

بهترین روست قهوه چری هند

قهوه چری هند طرفداران بسیاری در این کشور دارد. به دلیل محتوای غنی و قدرتمندی که این دانه قهوه دارد امروزه سراسر جهان مورد توجه دوستداران قهوه قرار دارد. دانه قهوه چری هند  بنا به ذائقه افراد و در مناطق محتلف به هر سه شکل ملایم، مدیوم و دارک روست می شود.

انواع روست قهوه

  • روست ملایم یا لایت

دانه های قهوه در دمای بین 356 تا 401 درجه فارنهایت تفت داده می شوند. این روست برای انواع ملایم تر قهوه ترجیح داده می شود. و از آنجا که فرآیند روست چندان طولانی نیست هیچ گونه روغنی در سطح دانه ها ظاهر نمی گردد. این نوع روست به شهر نور و روست دارچین نیز معروف است.

  • روست مدیوم

این نوع روست در دمای بین 410 تا 428 درجه فارنهایت صورت می گیرد. و دانه ها نسبت به دانه های روست ملایم اسیدیتی کمتری دارند. دانه ها به رنگ قهوه ای متوسط و دارای طعمی قوی‌تر و سطحی غیر روغنی هستند. معمولاً به آن روست آمریکایی نیز گفته می شود چرا که معمولاً در ایالات متحده ترجیح داده می شود.

  • روست دارک یا تیره

دانه ها در دمای بین 464 تا 482 درجه فارنهایت روست می شوند.دانه ها سیاه و براق و با سطح روغنی هستند و تلخی برجسته ای تولید می کنند. اسیدیته نوشیدنی پایین تر است و میزان روست تیره می تواند از ملایم تا شدید متغیر باشد. این نوع روست به اسپرسو، فرانسه و ایتالیا نیز شهرت دارد.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]برای خرید قهوه چری هند بصورت عمده و با قیمت ارزان همکاران ما در واحد فروش همواره پاسخگوی شما هستند.[/box]

حمید حسینی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.