صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

مرکز توزیع دانه قهوه کلمبیا

آنچه در این مقاله میخوانید...

قیمت قهوه کلمبیاقهوه کلمبیا عربیکاقهوه کلمبیا سوپریموطرز تهیه قهوه کلمبیاقهوه کلمبیا دارکسفارش قهوه کلمبیا به صورت آنلاین
قهوه کلمبیا

مرکز توزیع دانه قهوه کلمبیا یکی از برجسته ترین مراکز عرضه و پخش دانه قهوه کلمبیا درجه یک در سراسر ایران است.کلمبیا یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قهوه در جهان است و  به دلیل تولید قهوه ی ممتاز عربیکا شناخته شده است. قهوه کلمبیا ترکیبی از تعداد زیادی گونه های قهوه می باشد که در مناطق مختلف این کشور کشت شده اند.

قهوه خورهای خبره، دانه قهوه کلمبیا را اینگونه توصیف می کنند:

ملایم و کاملا متعادل، همراه با بادی متوسط و مخملی و یک شفافیت برجسته که در فنجان قهوه آشکار می‌گردد. اسیدیتی قهوه از محدوده‌ی متوسط تا زیاد است و ترکیبی سرزنده و پویا ایجاد می نماید.

ردپایی از میوه های گرمسیری ، انواع توت ها یا سیب های قرمز در طعم قهوه به چشم می خورد و شیرینی آن شبیه به شکلات ، نیشکر یا کارامل است. رایحه قهوه به سمت مرکبات، میوه ها و حتی ادویه‌جات متمایل است.

[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=””]برای تهیه قهوه کلمبیا درجه یک و مرغوب و با قیمت ارزان می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرید.[/box]

قیمت قهوه کلمبیا

قیمت قهوه کلمبیا با توجه به نوع روست و فرآوری و نیز منطقه ای که از آن منشا گرفته است متفاوت است.

سه تا از معتبرترین قهوه های کلمبیا بر اساس نام مناطقی که قهوه که در آن پرورش می یابند نامگذاری شده اند: “مدلین”، “ارمنیا” و مانیزالس”. این سه منطقه در ناحیه ی مرکزی و اصلی رشد و پروش قهوه در کشور کلمبیا واقع شده اند و غالباً با نام اختصاری MAM به بازار عرضه می شوند.

” کاستیلو” یکی از این قهوه ها می باشد، که در کشور کلمبیا محبوبیت بالایی دارد. این گیاه در برابر خطرات زنگ زدگی قهوه مقاوم است. قهوه کاستیلو به دلیل صافی، عطر و اسیدیته‌ی سیتریکی شناخته شده است.

“قهوه کاتورا” جزو بهترین های کلمبیا به حساب می آید. آن‌ها برای اولین بار در برزیل توسعه یافته بودند ، اما اکنون در سراسر منطقه بسیار محبوب هستند. دانه های کاتورا به دلیل خاصیت اسیدی درخشان و بدنی پایین تا متوسط متمایز می شوند. متأسفانه آنها در معرض تهدید مداوم زنگ زدگی قهوه قرار دارند.

” قهوه تینتو”، که تقریباً به “آب سمی” ترجمه می شود، سومین قهوه معتبر در کلمبیاست. و به دلیل مصرف بالای آن در میانه عامه ی مردم به آن قهوه‌ی مردم می گویند. تینتو به دلیل کیفیت بالا مشهور نیست ، بلکه بیشتر به دلیل سهم خود در فرهنگ قهوه ملت کلمبیا شناخته شده است.

دولت کلمبیا مدت ها است که پتانسیل اقتصادی صنعت قهوه خود را به رسمیت می شناسد و آن را به عنوان بخشی از هویت ملی تثبیت کرده است.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]برای خرید قهوه کلمبیا با ارزان ترین قیمت بازار می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرید.[/box]

قهوه کلمبیا عربیکا

تولید و کشت قهوه در کلمبیا یک تجارت بزرگ است. آن‌ها سومین تولید کننده بزرگ قهوه جهان با 12٪ از تولید جهان هستند. این باعث می شود آن‌ها تنها پشت سر برزیل و ویتنام قرار بگیرند، اما بر خلاف این دو کشور، در کلمبیا منحصراً دانه عربیکا کشت می شود.

دانه های قهوه عربیکا کلمبیا به طور انحصاری طی فرآوری مرطوب پردازش می شوند  و از آب برای جدا سازی پالپ میوه ها استفاده می شود. فرآوری مرطوب یک تکنیک نسبتاً جدید است که منجر به تولید محصولی تمیزتر و روشن تر می گردد.

چشم انداز رو به رشد صنعت قهوه در کلمبیا به مزارع کوچکی که در دامنه های تند ساخته شده اند وابسته است. برداشت ماشینی در این مناطق غیرممکن است بنابراین دانه ها با دقت فراوان و با دست برداشت می شوند. شاید در نگاه اول این فرآیند کارآمدی چندانی نداشته باشد ولی در نهایت منجر به تولید یک محصول بسیار با کیفیت شده است.

یکی از بزرگترین خطرات برای صنعت قهوه کلمبیا تغییر الگوهای آب و هوایی است. افزایش دما و بارندگی غیرقابل پیش بینی بر تولید دانه قهوه تأثیر منفی می گذارد. دانه های عربیکا ، که بخش اصلی محصول کلمبیا را تشکیل می دهند ، به ویژه در مقابل تغییرپذیری اقلیمی آسیب پذیرتر هستند.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]مرکز توزیع دانه قهوه کلمبیا انواع قهوه کلمبیا را به صورت عمده و با قیمت ارزان در سراسر کشور توزیع می کند.[/box]

قهوه کلمبیا سوپریمو

کلمبیا دارای دو منطقه اصلی پرورش قهوه است:

  • ارتفاعات سانتا مارتا
  • دامنه های سه بخش از کوه های آند که از این کشور عبور می کنند.

در هر دو منطقه مزارع مرتفع تا ارتفاع 6400 پایی قرار دارند و از خاک‌های آتشفشانی حاصلخیز بهره می برند. قهوه به طور عمده سایه در رشد می کند و دما بین 8 تا 24 درجه سانتیگراد (46 تا 75 درجه فارنهایت) است. این شرایط برای کشت قهوه ایده آل و بهشت گونه است. در نتیجه قهوه ای که در این مناطق کشت می شود عطر و طعمی پیچیده و بی نظیر دارد.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]کلمبیا از این جهت بسیار منحصر به فرد است که به لطف وسعت کشور و دامنه‌ی وسیع آب و هوایی، قهوه را در تمام طول سال تولید می کند.[/box]

سوپریمو به بزرگترین اندازه لوبیا برای قهوه های کلمبیا اشاره دارد – اندازه صفحه یا اسکرین سایز دانه 17 یا 18 است و کمی بزرگتر از لوبیای اکسلسو است. البته این تنها تفاوت نیست ؛ قهوه های اکسلسو به سبک آماده سازی اروپا (EP) پردازش می شوند.

دانه های قهوه سوپریمو عطر و طعم ملایم و در عین حال بی عیب و نقصی دارند. بسته های قهوه تون های شکری، میوه ای و فندقی دارند و از رایحه ای میوه ای و گلدار پیروی می کنند. دانه ها بدنی غنی و پر داشته و اسیدیته ملایم است.این طعم‌های شگفت انگیز از شرایط ایده‌آل رشد ناشی می‌شود.

طرز تهیه قهوه کلمبیا

با توجه به نوع روست و منشا دانه ها چند دسته روش محدود برای تهیه و دم کردن قهوه کلمبیا به بهترین شکل ممکن وجود دارد:

اسپرسو: داشتن اسیدیته بالا و عطر و طعم ملایم ، این دانه قهوه را برای تهیه اسپرسو ایده آل می کند. بدون اینکه خطر تلخی بیش  از حد وجود داشته باشد می توان آنها را به شکل تیره روست کرد. سطح بالای اسیدیته نیز به این معنی است که آنها برای تهیه‌ی نوشیدنی‌های اسپرسو شیری مانند ماکیاتو و کاپوچینو مناسب هستند.

آئروپرس: طعم متعادل و احساس دهانی فول بادی دانه ها، باعث شده که آن‌ها به خوبی برای دم کردن مناسب باشند. بوگوتا ، پایتخت کلمبیا ، حتی میزبان مسابقات قهرمانی سالانه آئروپرس (6) است که در خدمت تقویت فرهنگ آبجو در کشور است.

قهوه کلمبیا دارک

یکی از موارد جالب در مورد دانه قهوه کلمبیا، توانایی آن‌ها در تهیه روست های مختلف است. این امر تا حد زیادی ناشی از طعم ملایم دانه هاست.

روست های سبک باعث آشکار شدن خاصیت اسیدی طبیعی دانه های قهوه کلمبیایی می شوند. ضمن حفظ طعم دانه ، طعم های کاکائو و کارامل نیز به چشم می آید.

روست های متوسط تا تیره دارای طعم های قدرتمند و عطرهای غنی هستند.

انواع رُست قهوه

  • رست لایت یا روشن
  • رست مدیوم یا متوسط
  • رست مدیوم دارک
  • رست دارک

در رست لایت کمترین و در رست لایت بیشترین حرارت ممکن برای رُست شدن قهوه اعمال می‌شود.

به میزانی که رُست قهوه روشن‌تر باشد، کافئین آن بالاتر است.

چون در اثر حرارت بالا، مولکولهای کافئین تجزیه می‌شوند.

همچنین هر چه رُست قهوه تیره‌تر باشد، از دانه قهوه ترکیبات روغنی بیشتری تراوش می‌کند.

معمولا سطح قهوه رُست دارک قدری چرب به نظر می‌رسد. به همین دلیل قهوه با رست دارک قدری طعم کاراملی از خود نشان می‌دهد.

[box type=”warning” align=”” class=”” width=””]مرکز توزیع دانه قهوه کلمبیا یکی از بزرگترین زنجیره های پخش قهوه کلمبیا درجه یک در سراسر کشور را داراست.[/box]

سفارش قهوه کلمبیا به صورت آنلاین

بنکداران و کافه داران می توانند بهترین انواع قهوه کلمبیا را به صورت آنلاین و تماس با همکاران ما سفارش داده و محصول مورد نظر خود را در اسرع وقت و با قیمت ارزان دربافت نمایند.

کشور کلمبیا یکی از مناطقی است که کشت قهوه در آن از لحاظ تامین درآمدهای ملی بسیار قابل اهمیت است و با مدیریت سخت‌گیرانه در این زمینه انجام می شود.قهوه برای مردم کلمبیا بخشی از فرهنگ و تاریخ آنان را شامل می‌شود. کشور کلمبیا امروزه حدود 12 درصد قهوه مصرفی جهان را تولید می کند.لازم به ذکر است که قهوه کشور کلمبیا بسیار با کیفیت است و به همین علت مشتریان زیادی در بین دوست داران قهوه در جهان دارد.
بیشترین کشت قهوه این منطقه در مزارع کوچک خانوادگی صورت می‌گیرد و این کار با دقت زیاد و به روش مرطوب انجام می شود.

 

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]شما مصرف‌کنندگان و خریداران دانه قهوه در ایران می‌توانید دانه قهوه کلمبیا را به صورت آنلاین تهیه نمایید. لطفا جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.[/box]

حمید حسینی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید