مرکز خرید قهوه دارک

خرید قهوه دارک بیشتر جهت تهیه اسپرسو صورت میگیرد. دارک در واقع اشاره به نوع رُست کردن دانه قهوه در دمای بین 465 تا 485 درجه فارنهایت اطلاق میشود. به این ترتیب دانه قهوه به قهوهای تیره تغییر رنگ میدهد.
قهوه رست دارک در مقایسه با مدیوم و لایت از کافئین و اسیدیتی پایینتری برخوردار است. به این دلیل که در اثر حرارت بالا ترکیب مولکلولهای کافئین موجود در دانه قهوه تجزیه شده است.
انواع قهوه دارک
برای رست دارک معمولا اسامی متنوعی به کار برده میشود. به همین دلیل خرید قهوه دارک ممکن است قدری گیجکننده به نظر میرسد. اما همهی اسامی در طیف رست دارک قرار میگیرند. تنها ممکن است سطح حرارتدهی و برشتهشدگی مقدار اندکی متفاوت باشد.
فرنچ رست(French Roast)، ایتالین رست(Italian Roast)، اسپرسو رست(Espresso Roast)، کانتیننتال رست(Continental Roast) و نیواورلئان رست(New Orlean Roast) مشهورترین عناوینیاند که در گستره رست دارک قرار میگیرند.
تفاوتهای رست دارک و رست لایت
فرآیند رست و حرارتدهی قهوه باعث میشود طعم قهوه هر چه بیشتر پدیدار گردد و رایحهی آن محسوستر به نظر برسد. هنگام خرید قهوه دارک خوب است به نکات زیر توجه داشته باشید:
- به میزانی که دانه خام قهوه در معرض حرارت بیشتری طی بازه زمانی طولانیتری قرار میگیرد، طعم نزدیک وضعیت خام آن کمرنگتر میشود. در عوض طعم حالت برشتهشدگی آن برجستهتر میشود.
- قهوه دارک از قهوه رست لایت اسیدیتی کمتری برخوردار است.
- هر اندازه میزان رست بالاتر باشد، بادی قهوه در نهایت سنگینتر خواهد شد. بنابراین قهوه دارک از قهوه لایت از نظر بادی سنگینتر است.
- معمولا در اثر حرارتدهی بالا روی سطح پوسته قهوه مقادیری روغن ترشح میکند. بنابراین چربی قهوه دارک از لایت بیشتر است.
البته مصرف قهوه دارک به سلیقه شما بستگی دارد. ممکن است ترجیح دهید در طول ساعات صبح قهوه رست لایت بنوشید. اما طی ساعات بعد از ظهر قهوه رست دارک به مزاجتان مورد پسندتر واقع شود.
خرید قهوه دارک
قهوه دارک هم در برندهای مختلف به صورت بستهبندی و هم به صورت عمده به فروش میرسد. لاوازا، ایلی و استارباکس از مرغوبترین انواع برندهای دانه قهوه بستهبندیشدهاند.
همچنین مراکز فروش آنلاین دانه قهوه محل مناسبی جهت تهیه قهوه دارک دلخواه شما هستند. تهیه قهوه دارک در هر حجمی از طریق اینترنت امکانپذیر است.