مرکز فروش عمده قهوه عربیکا کنیا
آنچه در این مقاله میخوانید...
فروش عمده قهوه عربیکا کنیا در ایرانتولید عمده قهوه در کنیاگریدبندی انواع دانه قهوه کنیاقهوه عربیکا کنیا به صورت عمده، هم به شکل دانه قهوه خام و هم به شکل رستشده، از طریق این نمایندگی در سراسر کشور توزیع و پخش میشود.
قهوه کنیا که یکی از بهترین نمونههای قهوه در جهان است و میتوان آن را به عنوان پایه اسپرسو و همچنین مکمل بسیاری دیگر از قهوهها از جلمه قهوه برزیل، قهوه هند و قهوه اندونزی نیز استفاده کرد. جهت خرید عمده میتوانید از طریق این شرکت اقدام نمایید.
به خصوص برای کافهدارانی که میخواهند ترکیبهای مختلف قهوه با تنوع منحصر به فرد طعمی درست کنند، این محصول بسیار ایدهآل خواهد بود. در ضمن قهوه عربیکا کنیا برای قهوه ترک نیز مناسب است. قهوه اتیوپی و قهوه یمن را نیز میتوان با قهوه کنیا جایگزین ساخت. از نظر اسیدیتی و بادی، این انواع قهوه مشابهتهایی دارند. بنابراین اگر میخواهید ترکیبی اصیل از قهوه بسازید که ویژگیهای یک قهوه عربی و آفریقایی را یکجا در خود داشته باشد، قهوه عربیکا کنیا را در نظر بگیرید.
باید خاطر نشان ساخت که کنیا یکی از صادرکنندگان بزرگ دانه قهوه در جهان است. به علاوه شرکتهای بزرگی نظیر ایلی، استارباکس و لاواتزا با کشاورزان کنیایی همکاریهای تخصصی دارند. از آن جمله تاسیس خطوط فرآوری قهوه است که آنان کمک میکنند محصولی با کیفیت استاندارد فرآوری و تولید نمایند.
فروش عمده قهوه عربیکا کنیا در ایران
در ایران نیز به دلیل گسترش تمایل عمومی به صرف قهوه، نیاز به انواع مختلف دانه قهوه که تنوع طعمی داشته باشند، بسیار موضوعیت یافته است. همانگونه که اطلاع دارید محصول قهوه که در کشورهای مختلف به کشت میرسد ویژگیهای متفاوتی ممکن است داشته باشند.
به عبارتی ممکن است هر طعمی به مذاق مصرفکنندگان خوش نیاید. بازار مصرف قهوه در ایران نیز به نوبه خود از این قاعده مستثنی نبوده است. از این رو صاحبان مراکز رست و رستورانها همیشه به دنبال راهکارهایی بودهاند تا ضمن ارائهی بهترین کیفیت لازم در درست کردن قهوه، محصولی نیز تهیه نمایند که خود حائز ویژگیهای دلخواه آنان باشد.
همیشه روال بر این بوده که دانه قهوهای که رست شده و آسیاب شده را به راحتی میتوان با یک دستگاه اسپرسوساز یا یک ظرف قهوهجوش دم کرد و تفاوتی نخواهد داشت که چه محصولی مورد استفاده قرار گیرد. اما باید گفت که فاکتورهای مهمی در این موضوع دخیل هستند. علاوه بر فرآوری و شرایط نگهداری استاندارد، کیفیت تولید و نژاد قهوه نیز بسیار تاثیرگذار است.
اینها روی همرفته ترکیب طعمی قهوه را تعیین میکنند. یک باریستای حرفهای به خوبی میداند که از یک قهوه خاص به چه شیوهای استفاده کند.
یکی از این انواع قهوه که در با ذائقهی ایرانیان نیز مناسبت و سازگاری نشان داده، قهوه عربیکا کنیا است. قهوه عربیکا در حالت کلی کافئین کمتری نسبت به قهوه روبوستا دارد. طعم آن ملایمتر و متعادلتر است. به علاوه نوعی ترش و شیرینی مشابه مرکبات از آن قابل تشخیص است. این طعم بسیار مورد پسند مصرفکنندگان ایرانی و ذائقهی ایرانیان است.
در ضمن قهوه کنیا انعطافپذیری بالایی در ترکیب با سایر انواع قهوه دارد که میتواند به عنوان یک مکمل و غنیکنندهی طعم از آن استفاده شود. از این رو به خریداران عمده پیشنهاد میکنیم حتما از این محصول سفارش دهند که به صورت عمده توسط این شرکت به فروش میرسد.
تولید عمده قهوه در کنیا
کنیا با وجودی که در مجاورت اتیوپی و تانزانیا قرار گرفته، تنها از قرن هفدهم در زمینه کشت قهوه فعال شده است. مزارع قهوه در کشور کنیا در ارتفاعات بالا قرار دارند. بسیاری از این مزارع در دامنه رشتهکوه کلیمانجارو هستند. به دلیل ارتفاع بالای مزارع، محصول به ثمر رسیده طی مدتی طولانیتر از سایر انواع قهوههای آفریقایی آمادهی برداشت میشود. از این رو فرصت بیشتری برای تغذیه از درخت قهوه دارد. به همین دلیل طعم آن غنیتر و بادی آن بالاتر است.
از نظر اسیدیتی نیز باید گفت که قهوه عربیکا کینا اسیدیتی بالاتری از بسیاری دیگر از انواع قهوه دارد که همین ویژگی باعث شده بتوان آن را با سایر قهوهها به خوبی ترکیب کرد. طعم آن نیز شیرینی مشابه میوههایی نظیر لیمو و نارنگی است که با خود یک ترشی به همراه دارد. رایحهی گلی مانند آن نیز باعث هر چه بهتر شدن طعم آن شده است.
در مورد تولید و فرآوری قهوه عربیکا کنیا نیز باید گفت که کشاورزان کنیایی قهوه را به هر دو روش طبیعی و شسته فرآوری میکنند. قطع یقین قهوهای که به روش طبیعی فرآوری شده، اسیدیتی بالاتری دارد.
گریدبندی انواع دانه قهوه کنیا
انواع قهوه عربیکا کنیا و قهوه روبوستا کنیا به یک روش یا سیستم گریدبندی میشوند. گریدبندی قهوه شامل دستهبندی و جداساختن انواع دانه قهوه بر حسب میزان درشتی آن است. هر چه دانه قهوه درشتتر باشد، کیفیت رست آن بهتر خواهد بود. البته به طور کلی کیفیت طعمی همه آنها مشابه یکدیگر است.
انواع گرید قهوه کنیا عبارتند از:
- قهوه کنیا AAA
- قهوه کنیا AA
- قهوه کنیا A
- قهوه کنیا AB
بخشی از قهوه کنیا نیز به صورت پیبی به ثمر میرسد. میوه درخت قهوه در حالت عادی حاوی یک جفت دانه قهوه است. اما در میوه قهوه PB تنها یک عدد دانه قهوه وجود دارد. به همین دلیل اندازه درشتی آن بیشتر است و در ضمن سطح صاف و یکدستتری دارد که باعث میشود کیفیت آن نیز بالاتر باشد.
بخشی از محصول قهوه عربیکا کنیا نیز به صورت PB به ثمر میرسد که کشاورزان آن را هنگام فرآوری دستچین کرده و به صورت جداگانه بستهبندی میکنند.