دانه قهوه عربیکا, قهوه, قهوه عربیکا

قهوه عربیکا چیست+ویژگی ها و مشخصات آن

قهوه عربیکا + قهوه سیراف

قهوه عربیکا همانند کوه هایی که از آن سرچشمه می گیرد شیرین، سبک و مطبوع است. و این بهترین توصیف از سوی کسانی است که این قهوه بی نظیر را نوشیده اند.درخت قهوه عربیکا نیازمند رطوبت متوسط تا پایین است و نسبتا ظریف است. ارتفاعی در حدود 5 تا 6 متر دارد و نیازمند آب و هوای معتدل و مراقبت قابل توجهی در زمان رشد می باشد

قهوه ساخته شده از دانه عربیکا دارای عطر و بویی قدرتمند و پیچیده است که می تواند یادآور گل، میوه، عسل، شکلات، کارامل یا نان تست شده باشد.

حدود هفت سال طول می کشد تا عربیکا به طور کامل بالغ شود. این گیاه در ارتفاعات بالاتر رشد می کند اما می تواند در ارتفاع سطح دریا نیز رشد کند. گیاه می تواند درجه حرارت پایین را تحمل کند، اما نه یخ زدگی را. دو تا چهار سال پس از کاشت، گیاه عربیکا گل‌های کوچک، سفید و بسیار معطر تولید می‌کند. عطر رایحه ای شیرین که شبیه بوی شیرین گل های یاس است.

قهوه عربیکا، از معروف ترین انواع قهوه در بازار کشور بوده که از شکل ظاهری متفاوتی برخوردار می باشد. این محصول به صورت کیلویی و عمده در اختیار مشتری قرار می گیرد و بزرگترین مرکز فروش این قهوه در تهران وجود دارد.

خواص و ویژگی های قهوه عربیکا

خواص و ویژگی های قهوه عربیکا + قهوه سیراف

قهوه عربیکا، به دلیل داشتن طعمی متفاوت و همچنین خواص منحصربفرد، از بهترین و پرفروش ترین انواع دانه قهوه به شمار می رود.

بعد از هرس، میوه ها ظاهر می شوند. میوه های درخت قهوه مانند برگهای سبز تیره هستند تا زمانی که شروع به بلوغ و رسیدن کنند. ابتدا زرد و سپس به رنگ قرمز روشن در می آیند و در آخر به قرمز تیره و براق مبدل می شوند. در این مرحله،  آنها “گیلاس” خوانده می شوند و برای برداشت آماده هستند. ارمغان هر یک از گیلاس ها دانه های سبز قهوه در داخل آن‌ها است که معمولاً دو عدد در هر گیلاس می باشد.

قهوه های لذیذ به شکل ویژه ای به انواع گونه های ملایم عربیکا اختصاص دارند و شناخته شده‌ترین قهوه جهان محسوب می شوند.

به طور کلی، قهوه های عربیکا برای رشد نیاز به ارتفاعات بالاتری دارند. یک دانه معمولی عربیکا در ارتفاع بین 800 متر تا 2200 متر رشد می کند. ارتفاع بالاتر معمولاً نوعی ضمانت کیفیت به شمار می آید زیرا طعم پیچیده و اسیدیته بیشتر به قهوه می افزاید. به همین دلیل است که بعضی از کمپانی ها اطلاعات مربوط به ارتفاع رشد قهوه را بر روی کیسه ها و بسته بندی درج می نمایند. با این حال، هرچه ارتفاعات بالاتر باشد، رشد آهسته‌تر خواهد بود که بر تولید تأثیر می‌گذارد و در نهایت هزینه را افزایش می‌دهد.

تفاوت قهوه عربیکا و روبوستا

قهوه های روبوستا حاوی دو برابر کافئین و اسیدهای کلروژنیک نسبت به عربیکا هستند. هر دوی این عوامل بر طعم قهوه تأثیر می گذارد. به طور کلی یک روبوستا طعم تلخی، چوبی و چرمی بیشتری خواهد داشت که محققان آن را به میزان بالاتر کافئین و اسیدهای کلروژنیک نسبت می‌دهند.

محتوای کافئین همچنین یک دلیل بیولوژیکی دارد: کنترل آفات. به دلیل افزایش مقدار کافئین که به عنوان یک ماده بازدارنده طبیعی عمل می کند، قهوه های روبوستا مقاومت بسیار بیشتری در برابر آفات و حشرات دارند. سطوح پایین تر کافئین در قهوه های عربیکا باعث می شود آن‌ها بیشتر در معرض آسیب حشرات قرار بگیرند و نیاز به مراقبت و نگهداری بیشتری دارند. این عوامل منجر به افزایش قیمت دانه های سبز عربیکا می‌شود.

قهوه عربیکا در مقایسه با روبوستا حاوی تقریبا 60٪ چربی بیشتر و تقریبا دو برابر مقدار قند است. اینها نه تنها در طعم بلکه در عطر و بادی قهوه نقش مهمی دارند. دانه های عربیکا طعم بهتری دارند زیرا افزایش قند، طعم بهتری به قهوه می دهد و کاهش تلخی را به قهوه می بخشد.

دانه قهوه عربیکا کمی بزرگتر و بیضی شکل تر است در حالی که دانه روبوستا بسیار کوچکتر و گرد تر به نظر می رسد. در حالی که شکل دانه ها لزوماً هیچ تغییری در طعم و مزه ایجاد نمی کند، اما به عنوان یک فاکتور شناسایی و بررسی دانه قهوه عمل می نماید.

 

تولید کننده دانه قهوه عربیکا

تولید کننده دانه قهوه عربیکا + قهوه سیراف

دانه قهوه عربیکا، به دلایل متعددی که ذکر شد از مرغوب ترین انواع قهوه در جهان به شمار می آید. بهترین شرایط رشد قهوه عربیکا در مناطق حاره ای آمریکای جنوبی و مرکزی، آفریقا و آسیا برقرار است.

وجود خاک های غنی آتشفشانی در کلمبیا و بخش هایی از برزیل، حوزه کارائیب، کنیا و بخش هایی از جنوب شرق آسیا بهترین شرایط را برای تولید قهوه عربیکا فراهم ساخته است.

از این رو بهترین قهوه عربیکا در این مناطق کشت می شود. اقلیم مناسب، بارش کافی، گرمای ملایم و خاک حاصلخیز شرایط منحصربفردی را برای کشت قهوه عربیکا در کشورهای مذکور مهیا ساخته است.

در نتیجه قهوه عربیکا تولید شده در این کشورها بادی کامل, عطری پیچیده و طعمی دلپذیر دارد. کمپانی های معتبر قهوه در سراسر جهان و بخصوص اروپا و ایالات متحده بهترین دانه عربیکا را از این کشورها به صورت خام، فرآوری شده یا روست شده وارد و آن ها را در قالب قهوه برند عربیکا در بازار جهانی قهوه عرضه می کنند.

قهوه عربیکا برزیل

خاک غنی و آب و هوای گرم و مرطوب برزیل شرایط مساعدی را برای رشد مطلوب گیاهان قهوه  فراهم می سازد. مزارع با ارتفاع کم برزیل به تولید قهوه عربیکا و روبوستا کمک می‌کند. البته میزان عربیکا تولید شده بیشتر است و اکثراً از طریق فرآوری خشک آماده می‌شوند.

به سمت شمال برزیل، جایی که زمین مسطح تر و آب و هوا گرمتر است، میزان بیشتری روبوستا تولید می شود. دانه روبوستا در قهوه های فوری مورد استفاده قرار می گیرد و عموماً از کیفیت پایین تری برخوردار است. روبوستا حدود 20٪ از محصول سالانه برزیل را تشکیل می دهد.

قهوه عربیکا برزیل + قهوه سیراف

دانه عربیکا از کیفیت بالاتری برخوردار هستند و در نواحی مرتفع تر جنوبی برزیل حاصل می گردند. حدود هشتاد درصد قهوه  تولید شده در برزیل را عربیکا تشکیل می دهد. درختان قهوه برزیل حدود سه بار در سال گل می دهند و اندکی پس از آن برداشت می‌شوند. سپس دانه های قهوه بر مبنای کیفیت درجه بندی شده و از کیفیت بالا تا کیفیت پایین طبقه بندی و راهی بازار می گردند.

گرچه برزیل به جهت تولید بیشترین قهوه عربیکا  با کیفیت، دارای شهرت بی نظیری در دنیای قهوه می باشد اما باید خاطر نشان سازیم که برخی از کشورهای آمریکای مرکزی و یا حتی آفریقا انواع برجسته و شناخته شده ای از  دانه های قهوه عربیکا را تولید می نمایند.

بنکداران، کافه داران و فروشگاه های زنجیره ای می توانند بهترین قهوه عربیکا برزیل را با قیمت عمده و به صورت فله از این وبسایت خریداری نمایند. خرید به صورت آنلاین و مستقیم از سایت شرکت امکان پذیر است. همکاران ما در واحد فروش می توانند شما را در این باره راهنمایی نمایند.

قهوه عربیکا کلمبیا

قهوه عربیکا کلمبیا + قهوه سیراف

به جرات می توان گفت دانه های عربیکا تولید شده در کلمبیا بهترین نوع قهوه عربیکا در بازار می باشد. کلمبیا مانند برخی دیگر از کشورهای حوزه کارائیب نظیر کاستاریکا و هندوراس بهشت تولید قهوه عربیکا محسوب می شود.

در کشور کلمبیا به طور انحصاری تنها دانه عربیکا تولید می‌شود و این قهوه به دلیل شرایط اقلیمی کم نظیر موجود درکلمبیا بسیار برجسته و شگفت انگیز محسوب می گردد.

وجود خاک های غنی آتشفشانی در مزارع مرتفع قهوه که در سایه درختان موز قرار دادند شرایط ویژه ای را برای پرورش دانه های عربیکا فراهم ساخته است. بارش کافی، هوای گرم و ملایم و خاک غنی و حاصلخیز یک موقعیت بی نظیر را برای تولید عربیکا با کیفیت در کلمبیا فراهم آورده است.

هم اکنون کلمبیا یکی از 3 کشور بزرگ تولید کننده قهوه عربیکا در جهان به شمار می آید و بسیاری از کمپانی ها شناخته شده قهوه از دانه100 درصدی عربیکا برای تولید برندهای معتبر خود استفاده می کنند.

مرکز فروش قهوه عربیکا

مرکز فروش قهوه عربیکا + قهوه سیراف

تهران، یکی از بزرگترین مراکز فروش قهوه در ایران به شمار می رود. این محصول به صورت تازه رست در بسته بندی های متنوع وارد بازار می شود و در دسترس مشتری قرار می گیرد. مشتریانی که مایل به خرید انواع قهوه عربیکا می باشند، می توانید با دو روش نسبت به خرید آن اقدام کنید که اعم از:

  • خرید اینترنتی از فروشگاه های آنلاین
  • خرید حضوری از نمایندگی های قهوه در تهران

البته سایت های معتبر ایرانی در راستای جلب رضایت مشتری، انواع قهوه را به صورت آنلاین به نمایش گذاشته تا مشتریان با انتخاب بهتر صاحب محصولی مرغوب تر شوند. جهت خرید آنلاین انواع قهوه از مراکز فروش اصلی در تهران، می توانید با مشاورین سایت های مرتبط در تماس باشید.

مرکز فروش قهوه سیراف در تهران بهترین قهوه های عربیکا را به صورت عمده و با قیمت مناسب عرضه می‌نماید. به دلیل توزیع مستقیم و بلاواسطه، همواره قیمت تمام شده از سوی نمایندگی و مرکز فروش قهوه عربیکا ارزان و مقرون به صرفه می باشد. از سوی دیگر به دلیل تولید مستقیم و توزیع عمده، محصولات عرضه شده از سوی شرکت ما همواره مرغوب و تازه هستند.

 

پست های مرتبط