صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

نمایندگی فروش نسکافه کلاسیک فله

آنچه در این مقاله میخوانید...

نسکافه کلاسیک فله یا قهوه فوری کلاسیکروشهای تولید قهوه فورینمایندگی فروش نسکافه کلاسیک فلهانواع نسکافه فله کلاسیکقیمت نسکافه کلاسیک فله
فروش نسکافه کلاسیک فله

نمایندگی فروش نسکافه کلاسیک فله در بازار قهوه واقع در شهر تهران امکان خرید انواع نسکافه کلاسیک فله را برای مشتریان این محصول فراهم آورده است. قهوه فوری کلاسیک با نام تجاری نسکافه که شرکت نستله آلمان بر روی محصولات خود گذاشته بود هنوز هم در بازار باقی مانده است و بسیاری قهوه فوری را با نام نسکافه می شناسند.

فروش نسکافه کلاسیک فله در کنار نسکافه گلد به عنوان یکی از محصولات وارداتی و همچنین تولید داخلی انجام می شود.

از دهه 1940 بیش از نیمی از تولید قهوه جهان به قهوه فوری اختصاص یافته است. بازار انواع قهوه فوری بالغ بر 28 بیلیون دلار تخمین زده می شود. این آمار شگفت انگیز به این دلیل است که نیمی از مردم جهان قهوه فوری می نوشند.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””] صرفه جویی در وقت و قیمت پایین دو فاکتور اساسی در توسعه بازار قهوه فوری بوده است. کشورهای جنوب شرق آسیا، مکزیک، انگلستان و چین از بزرگترین مصرف کنندگان و مشتریان قهوه فوری در جهان به شمار می آیند.[/box]

در تولید انواع قهوه فوری از جمله نسکافه کلاسیک از دانه های عربیکا و روبوستا استفاده می شود. البته نسبت استفاده از دانه های روبوستا به مراتب بالاتر است. از همین روست که قیمت تمام شده قهوه فوری در مقایسه با دیگر انواع قهوه نسبتا پایین تر است. البته بسیاری از کمپانی های معتبر قهوه نیز از درصد بالاتری از دانه های عربیکا در تولید یک قهوه فوری برند بهره می گیرند.

فروش نسکافه کلاسیک فله

نسکافه کلاسیک فله یا قهوه فوری کلاسیک

قهوه فوری کلاسیک همانگونه که از نام آن بر می آید یک مدل از قهوه فوری است. اما قهوه فوری چیست و چگونه به دست می آید؟

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]برای تهیه نسکافه کلاسیک یا همان قهوه فوری کلاسیک از دانه های قهوه رست شده استفاده می شود. در کارخانه تهیه قهوه فوری پس از اینکه دانه های قهوه را رست می کنند به دستگاههای مخصوص فرآوری می سپارند.[/box]

در این دستگاهها قهوه به مانند قهوه اسپرسو عصاره گیری می شود. سپس به دو روش عصاره‌ی جدا شده از قهوه که با آب مخلوط است را خشک می کنند.

فرآیند تجاری تهیه و تولید قهوه فوری به دو شکل صورت می گیرد: خشک سازی انجمادی و تبخیر. در هر دو روش ، یک مخلوط قهوه دم کرده در مقیاس تجاری تهیه می شود ، و سپس از طریق انجماد یا تبخیر ناگهانی آب موجود در دم کرده‌ی قهوه برداشته شده و آنچه باقی می ماند ذرات کریستالی قهوه هستند. برای آماده کردن قهوه‌ی خود کافی است اندکی آب گرم به این ذرات خشک شده ی قهوه بیفزایید.

نوشیدنی حاصل ، بسته به کیفیت محصول و دانه های استفاده شده و نسبت کریستال به آب ، می تواند مثل اسپرسو ضخیم و چسبناک باشد یا نازک و آبکی باشد.

[box type=”warning” align=”” class=”” width=””]برای خرید قهوه کلاسیک فله با کیفیت مرغوب و با قیمت ارزان می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرید.[/box]

روشهای تولید قهوه فوری

دو روش برای خشک کردن عصاره جدا شده از قهوه و تهیه قهوه فوری وجود دارد:

  • روش خشک کردن انجمادی-Freez Drying
  • روش خشک کردن پاششی – Spray Drying

در روش خشک سازی انجمادی عصاره قهوه به سرعت منجمد می شود و به دانه های کوچک یا گرانولی شکسته می شود. گرانول ها بر اساس اندازه غربال و طبقه بندی شده و طبقه بندی می شوند. در این روش بخاطر حفظ پیوندهای شیمیایی عطر و بوی دانه های اولیه بیشتر حفظ می گردد. این همان روشی است که در تهیه نسکافه گلد استفاده می گردد.

 

در روش دوم که به خشک کردن پاششی یا حرارتی معروف است قهوه را به صورت اسپری در فضایی گرم خشک می کنند. قهوه در استوانه ای که جریان هوای گرم در آن وجود دارد اسپری می شود و زمانی که قهوه به پایین استوانه می رسد رطوبت خود را کاملا از دست داده و به پودری به رنگ قهوه ای سوخته درآمده است.

انواع قهوه های فوری کلاسیک نظیر نسکافه کلاسیک به این شکل تهیه می شوند. برای حفظ بیشتر کیفیت قهوه به کارگیری دانه های مرغوب عربیکا و روبوستا و نیز نوع بسته بندی اهمیت بسزایی خواهد داشت.

فروش نسکافه کلاسیک فله

نمایندگی فروش نسکافه کلاسیک فله

در دهه از 1930 کمپانی نستله برای حل مشکل قهوه مازاد تولید شده در کشور برزیل پیشقدم شد. آن ها به دنبال راهی برای ذخیره سازی دانه های قهوه اضافی بودند تا از خراب شدن آن ها جلوگیری شود. کمپانی نستله روش جدیدی را برای تولید قهوه فوری اختراع نمود و محصول جدید را نسکافه نامید.

ورود اولین انواع قهوه فوری به ایران تحت عنوان برند نسکافه سبب شده بسیاری از مردم قهوه فوری را معادل نسکافه بدانند. البته کیفیت بالای نسکافه در مقایسه با دیگر مارک های قهوه فوری سبب شده همچنان این برند پرفروش ترین قهوه فوری در بازار ایران و بسیاری از نقاط جهان باشد.

یکی از برزگترین نمایندگی های فروش نسکافه کلاسیک فله کارخانه مولتی کافه واقع در شهر مقدس مشهد است. این کارخانه که به تولید محصولات فرآوری شده از قهوه مشغول است قهوه فوری کلاسیک را نیز تولید می کند.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]قهوه فوری کلاسیک تولید شده در کارخانه مولتی کافه مشهد با نام تجاری اورا-aura  در بازار خرید و فروش می شود.[/box]

نمایندگی فروش نسکافه، با حذف واسطه ها، امکان خرید مستقیم و ارزان نسکافه کلاسیک فله را برای تمامی مشتریان خود، در سراسر کشور فراهم نموده است.

انواع نسکافه فله کلاسیک

نسکافه فله کلاسیک موجود در بازار ایران از کشورهای متعددی وارد می شود که هر کدام از آنها را با نام همان کشور نامگذاری شده و با نام همان کشور می شناسند.

  • قهوه فوری کلاسیک اورا ایران
  • قهوه فوری کلاسیک هند
  • قهوه فوری کلاسیک برزیل
  • قهوه فوری کلاسیک آلمان

مانند هر قهوه دیگری، کیفیت نوشیدنی با توجه به کیفیت و طراوت خود قهوه، دستور تهیه دم، کیفیت آب و غیره متفاوت خواهد بود. البته  به عنوان یک قاعده کلی، مارک های تجاری قهوه فوری لزوماً برای طعم دهی طراحی نشده اند.

در این میان کمپانی های بزرگ قهوه برای بهره بردن از سود سرشار بازار قهوه فوری چاره اندیشی نموده اند. به عنوان مثال کمپانی نستله از نسبت بالاتر دانه های عربیکا و نیز دانه های بسیار مرغوب روبوستا جهت تولید نسکافه کلاسیک بهره می گیرد تا کیفیت و بازار این برند قهوه را حفظ نماید.

فروش نسکافه کلاسیک فله

قیمت نسکافه کلاسیک فله

نسکافه کلاسیک در بازار با قیمت های مختلفی خرید و فروش می شود. اما قیمت فروش عمده این نوع قهوه فوری عمدتا از قیمت فروش قهوه فوری گلد کمتر می باشد.

برخی از مهم ترین فاکتورها در تعیین قیمت یک قهوه فوری انتخاب نوع دانه روست شده، نوع فرآوری و پردازش دانه و روش تولید قهوه فوری می باشد. بسته بندی و حمل و نقل نیز از دیگر عواملی هستند که در قیمت نهایی قهوه تاثیرگذار هستند.

تغییر سبک زندگی، آماده سازی سریع قهوه های فوری و حتی تغییر ذائقه افراد در مصرف نوشیدنی هایی که میزان کافئین بالاتری دارند، سبب شده گرایش به مصرف قهوه های فوری از جمله نسکافه کلاسیک فزونی یابد.

در حال حاضر برای قیمت عمده کلاسیک اورا و هند در بازار ایران در حدود ۹۵ هزار تومان تا ۱۰۰ هزارتومان برای هرکیلو قیمت گذاری می شود.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]همچنین قهوه فوری کلاسیک برزیل نیز در حدود قیمت ۱۲۰ هزار تومان برای هر کیلو معامله می شود.[/box]

در حال حاضر بازار قهوه در تهران یکی از مراکز اصلی برای خرید عمده این محصول می باشد. شما اگر دسترسی به بازار تهران ندارید یا قصد دارید با سرعت بیشتری محصول خود را خریداری نمایید می توانید با ما تماس بگیرید و از طریق این سایت خرید خود را به آسانی انجام دهید

حمید حسینی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید