صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

نمایندگی پخش نسکافه کلاسیک درجه‌یک

آنچه در این مقاله میخوانید...

پخش نسکافه کلاسیکتولید قهوه نسکافه کلاسیکخصوصیات نسکافه کلاسیک
پخش نسکافه کلاسیک

نمایندگی پخش نسکافه کلاسیک ، در واقع ارزان‌ترین مرکز فروش عمده قهوه نسکافه کلاسیک در ایران است که خریداران می‌توانند این محصول را از آنجا سفارش دهند.

نسکافه کلاسیک یکی از ده‌ها محصول شرکت نسکافه است که در ایران طرفداران بسیاری دارد.

پخش نسکافه کلاسیک

پخش نسکافه کلاسیک

نسکافه کلاسیک به صورت عمده و با قیمت ارزان‌تر از بازار به فروش می‌رسد.

این محصول از طریق نمایند‌گی فروش عمده قهوه عرضه می‌شود.

سفارش عمده قهوه نسکافه کلاسیک در تعداد بالا و بدون محدودیت از هر نقطه‌ی کشور امکانپذیر است.

محصولات نسکافه کلاسیک تحت عالی‌ترین استانداردهای کیفی تولید و بسته‌بندی شده‌اند.

پخش نسکافه کلاسیک

تولید قهوه نسکافه کلاسیک

محصولات شرکت پخش نسکافه کلاسیک از بهترین انواع دانه قهوه تولیدشده در کشورهای آمریکای جنوبی، آفریقا و جنوب شرقی آسیا تولید شده‌اند.

نسکافه کلاسیک در واقع قهوه فوری است که به روشهای مختلفی درست می‌شود.

 

قهوه فوری به سه روش اصلی تولید می‌شود:

  • اسپری‌درایینگ(Spray-drying)
  • آگلومریشن(Agglomeration) یا متراکم‌سازی
  • فریزدرایینگ(Freeze-drying)

در روش اسپری‌درایینگ ابتدا عصاره قهوه را تحت دمای بسیار بالا قرار می‌دهند.

در اثر دمای بالا، رطوبت موجود در عصاره قهوه از آن خارج می‌شود.

با خروج رطوبت از عصاره قهوه، آن را تحت فشار بخار درون یک مخزن پمپاژ می‌کنند.

با پمپاژ عصاره قهوه، ذرات آن درون مخزن معلق می‌شوند.

با معلق شدن ذرات عصاره قهوه ، ذرات ریز قهوه فوری نسکافه کلاسیک به کف مخزن فرو می‌ریزند.

روش آگلومریشن به نوعی ادامه روش اسپری‌درایینگ است.

با این تفاوت که در روش اسپری‌درایینگ، دمای مخزن را می‌کاهند.

در اثر کاهش دما، ذرات پودر قهوه به یکدیگر می‌چسبند.

در اثر چسبیدن ذرات پودر قهوه به یکدیگر، گرانول قهوه فوری نسکافه کلاسیک تولید می‌شود.

در روش فریزدرایینگ، عصاره قهوه را تحت دمای بسیار پایین قرار می‌دهند.

بر اثر فرآیند کاهش دما رطوبت موجود در عصاره قهوه منجمد شده و سپس تبخیر می‌شود.

در پایان با پمپاژ فشار هوای سرد ذرات عصاره قهوه در مخزن به یکدیگر چسبیده و به صورت ذرات گرانول قهوه فوری فرو می‌ریزند.

پخش نسکافه کلاسیک

خصوصیات نسکافه کلاسیک

پخش نسکافه کلاسیک به ویژه به دلیل خصوصیات طعمی‌اش مورد توجه فراوان در بازار ایران است.

قهوه نسکافه کلاسیک به دلیل فقدان افزودنی‌های طعم‌دهنده، طعم واقعی قهوه را به کام شما می‌نشاند.

همچنین ترکیب بالای کافئین موجود در این محصول باعث خاصیت نشاط‌بخشی آن شده است.

از طرفی کافئین بالای نسکافه کلاسیک سبب شده این محصول به عنوان یک ماده غذایی رژیمی نیز استفاده شود.

نسکافه کلاسیک با کمترین هزینه و در عرض کمترین زمان ممکن آماده می‌شود.

به همین دلیل برای سبک زندگی‌های امروزی بسیار ایده‌آل است.

 

حمید حسینی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید