پخش قهوه کلمبیا در بازار ایران
آنچه در این مقاله میخوانید...
پخش قهوه کلمبیا به صورت عمدهفروش انواع قهوه کلمبیاتولید قهوه کلمبیاشیوهی فرآوری قهوه در کلمبیادر نمایندگی پخش قهوه کلمبیا بهترین نوع این محصول که از نوع قهوه عربیکا به حساب میآید، به صورت عمده و به صورت مستقیم عرضه میشود.
قهوه کلمبیا برای انواع ترکیب قهوه اسپرسو، قهوه ترک و انواع رُست قهوه ایدهآل است.
پخش قهوه کلمبیا به صورت عمده
قهوه کلمبیا پس از قهوه برزیل و قهوه هند، پرفروشترین محصول در بازار قهوه جهان است.
قهوه کلمبیا از نوع قهوه عربیکا درجهیک است.
اینها باعث شده پخش قهوه کلمبیا بسیار پررونق باشد.
این محصول به دلیل تنوع طعمی نیز بسیار مورد اقبال عمومی قرار دارد.
پخش قهوه کلمبیا در این مرکز فروش با ارزانترین قیمت انجام میشود.
چون همهی محمولههای قهوه به صورت مستقیم به دست خریداران میرسد.
در ضمن همه خریداران میتوانند سفارشهایشان در هر محلی تحویل بگیرند.
فروش انواع قهوه کلمبیا
در کشور کلمبیا محصول قهوه گونههای مختلفی دارد.
البته قهوه کلمبیا از نوع قهوه عربیکا است.
قهوه عربیکا از نظر طعمی به صورت کلی ملایمتر از قهوه روبوستا است.
اما در کلمبیا انواع قهوه عربیکا نیز کشت میشود:
- قهوه عربیکا گونه بوربون
- قهوه عربیکا گونه تیپیکا
- قهوه عربیکا گونه ماراگوگیپ
- قهوه عربیکا گونه کاتوای
- قهوه عربیکا گونه کاتیمور
در مزارع قهوه کشور کلمبیا بخشی از محصولات به صورت قهوه پیبی نیز به ثمر میرسند.
میوه قهوه در حالت عادی حاوی یک جفت دانه قهوه است.
اما بعضی از میوههای قهوه تنها حاوی یک عدد دانه قهوه هستند.
در این حالت دانه قهوه درشتتر و سطح یکدستتری دارد.
در نتیجه کیفیت آن بالاتر و طعم خوشمزهتری خواهد داشت.
قهوه پیبی کلمبیا نیز در این مرکز به فروش میرسد.
تولید قهوه کلمبیا
مولفههای متعددی باعث رونق پخش قهوه کلمبیا در جهان شده است.
یکی از عوامل موثر در کیفیت محصول، قهوه شرایط تولید آن است.
در کلمبیا کشاورزان با متخصصان کشاورزی همکاریهای نزدیک دارند.
به همین دلیل محصول قهوه کلمبیا تحت استانداردهای عالی به کشت میرسد.
همچنین مزارع در کشور کلمبیا در ارتفاع بالا قرار دارند.
در نتیجه میوه قهوه به کندی رشد میکند.
به دلیل رشد کند، قهوه فرصت مییابد به خوبی از خاک و درخت میوه تغذیه نماید.
در نتیجه کیفیت طعمی آن نیز بالاتر خواهد بود.
در کشور کلمبیا قهوه به صورت سایهرو رشد میکند.
همچنین کشاورزان کلمبیایی محصولات را به روش شسته فرآوری میکنند.
شیوهی فرآوری قهوه در کلمبیا
یکی از عوامل موثر دیگر در کیفیت قهوه، فرآوری آن است.
شیوه فرآوری تعیین میکند طعم نهایی آن چگونه از آب در بیاید.
در کلمبیا قهوه را به صورت خیس یا شسته فرآوری میکنند.
فرآوری به روش شسته باعث ملایم شدن طعم قهوه میشود.
همچنین خوشمزگی طعم آن نیز بیشتر خواهد شد.
از طرفی فرآوری به روش خیس کار تمیزکاری و پاکسازی آن را آسانتر میسازد.
در نتیجه آثار آسیبدیدگی و آفت بر روی آن بسیار کمتر مشهود خواهد بود.