صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

کارخانه تولیدی قهوه ویتنام درجه یک

آنچه در این مقاله میخوانید...

ویژگی های قهوه ویتنام درجه یکروش دم کردن و سرو قهوه ویتنامکارخانه تولیدی قهوه ویتنام درجه یک
کارخانه تولیدی قهوه ویتنام

کارخانه تولیدی قهوه ویتنام درجه یک، محصولی با کیفیت تولید و به بازار عرضه می دارد.کیفیت بالای این قهوه باعث افزایش هر چه بیشتر طرفداران این محصول شده است.
قهوه از دانه های بو داده و آسیاب شده گیاه قهوه بدست می آید و به عنوان یکی از رایج ترین نوشیدنی های دنیا محسوب می شود. قهوه به علت کافئینی که دارد موجب تحریک انسان می شود و خواب را از چشمان او می رباید.

کارخانه تولیدی قهوه ویتنام

ویژگی های قهوه ویتنام درجه یک

نیمی از قهوه ی روبوستای جهان در ویتنام تولید می شود و این حجم بالا نشان دهنده ی کیفیت مطلوب این قهوه نمی باشد بلکه قهوه ویتنام به عنوان قهوه کم کیفیت معروف است و نسبت به سایر قهوه ها ارزان تر می باشد.
این قهوه دارای ویژگی های زیر است:

  • طعمی مانند جوی دوسر
  • بوی شبیه به بادام زمینی خام
  • اسیدیته ی بالا و مزه ای تاخیری
  • طعمی تند و تیز
  • کافئین دو برابر نسبت به عربیکا
  • تلخ بیشتر نسبت به عربیکا
  • استفاده از این قهوه در تهیه قهوه فوری

کارخانه تولیدی قهوه ویتنام

این قهوه برای افرادی که به دنبال تلخی بالا هستند مناسب است و در تهیه قهوه اسپرسو استفاده می شود. از ترکیب این قهوه با قهوه های عربیکا و قهوه هایی که درجه روست مدیومی دارند می توان طعم این قهوه را دلنشین تر نمود.

روش دم کردن و سرو قهوه ویتنام

اگر به دکه های قهوه فروشی خیابانی در ویتنام سری بزنید فیلترهای فلزی را مشاهده می کنید که قهوه ای سیاه و غلیظ با عطری تند را از خود عبور می دهند. این قهوه ساز چکه ای تک فنجانی مخصوص ویتنامی هاست و نیازی به فیلتر کاغذی ندارد. این قهوه ساز از آلومینیوم یا فولاد زنگ نزن ساخته می شود و به صورت کلاهی بر روی فنجان قرار می گیرد.

کارخانه تولیدی قهوه ویتنام

کارخانه تولیدی قهوه ویتنام درجه یک

برداشت قهوه در ویتنام با توجه به پیشرفت های صنعتی به صورت دستی و کاملا سنتی انجام می شود. رایج ترین شیوه های فرآوری دانه های قهوه ویتنام روش خشک یا طبیعی است که در این روش دانه های قهوه در آفتاب یا با تجهیزات صنعتی خشک می شوند.
این دانه ها بعد از خشک شدن در بسته های پلاستیکی قرار گرفته و برای فرآوری های بیشتر و فروش به کارخانه های تولیدی ارسال می شوند. بسیاری از کارخانه ها دانه های قهوه را بعد از جمع آوری به کارخانه منتقل کرده و فرآیند خشک کردن را خودشان انجام می دهند و هدف از اینکار را تولید دانه مرغوب و درجه یک می دانند.
برای خرید عمده انواع قهوه می توانید با ما در ارتباط باشید.

حمید حسینی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.