مقالات

نمایندگی فروش عمده قهوه کلاسیک اورا

قهوه کلاسیک اورا

قهوه کلاسیک اورا یکی از مرغوب‌ترین انواع برند قهوه فوری است که به صورت عمده توسط این شرکت با قیمتی مناسب برای خریداران عمده قهوه فوری در سراسر کشور عرضه می‌شود.

این محصول به دلیل کیفیت تولید و کیفیت دانه‌های قهوه‌ی استفاده شده بسیار خوش‌طعم و خوشبو است.

 

قهوه کلاسیک اورا

 

فروش عمده قهوه کلاسیک اورا

این نمایندگی فروش عمده قهوه فوری به نوعی یک بورس خرید و فروش قهوه انواع قهوه است.
بنابراین همه‌ی سفارشهای فروش به صورت عمده صورت می‌گیرد.

از طرفی خریداران عمده قهوه از سراسر کشور می‌توانند نسبت به خرید قهوه فوری به خصوص قهوه فوری کلاسیک اورا اقدام نمایند.

به دلیل رضایت بالای مشتریان، هم اکنون قهوه کلاسیک اورا به صورت عمده توسط این شرکت عرضه می‌شود.

همیشه این هدف را مد نظر داشته‌ایم که بهترین محصولات را بدون هیچ محدودیتی برای خریداران در سراسر کشور عرضه کنیم.

قهوه فوری کلاسیک برند اورا نیز به عنوان یکی از بهترین محصولات در نوع خودش هم اکنون به صورت عمده به فروش می‌رسد.

قهوه کلاسیک اورا

ارزان‌ترین قیمت قهوه کلاسیک اورا

با توجه به فروش سراسری و پخش عمده قهوه فوری توجه داشته باشید که قیمتها در پایین‌ترین میزان ممکن تعیین می‌شوند.
به ویژه به دلیل فروش مستقیم دست واسطه‌ها در تعیین قیمت نهایی دخالتی نداشته است.

به هر حال به عنوان یک بازار خرید و فروش عمده قهوه این امکان وجود دارد که خریدار عمده به بهترین نحوی خرید خود را انجام دهد.

در کنار حفظ کیفیت و مرغوبیت، شما با اطمینان محصولی ارزان‌قیمت نیز خریداری خواهید کرد.

برای سفارش و انجام خرید قهوه فوری کلاسیک اورا تنها کافی است با مدیر فروش تماس حاصل بفرمایید.

قهوه کلاسیک اورا

تولید قهوه فوری کلاسیک اورا

قهوه فوری به طور کلی به سه شیوه‌ی اصلی تولید می‌شود:

  • روش اسپری درایینگ یا حرارتی پاششی
  • روش آگلومریشن یا متراکم‌سازی
  • روش فریزدرایینگ یا انجمادی

در روش اسپری‌درایینگ یا حرارتی پاششی، ابتدا عصاره قهوه تحت حرارت بسیار بالا قرار می‌گیرد.
در اثر حرارت رطوبت موجود در عصاره قهوه از آن خارج می‌شود.

سپس عصاره قهوه را با فشار بالای بخار آب به درون یک محفظه پمپاژ می‌کنند.
در اثر فشار بالا، ذرات عصاره قهوه به درون محفظه پرتاب و در آنجا معلق می‌شوند.

سپس ذارت عصاره قهوه به صورت پودر قهوه فوری فرو می‌ریزند.
به چنین ذرات پودری قهوه فوری باقیمانده به اصطلاح قهوه فوری کلاسیک گفته می‌شود.

قهوه کلاسیک اورا نیز دقیقا به همین شیوه تولید می‌شود.

در تولید قهوه فوری اورا کلاسیک از بهترین ترکیب قهوه عربیکا و قهوه روبوستا که از مزارع هند و اندونزی به دست آمده، استفاده می‌شود.