قهوه عربیکا

قهوه عربیکا

دم کردن یک فنجان قهوه و نوشیدن آن، برای بسیاری از ما تبدیل به فعالیتی روزمره شده است. با این حال ممکن است اطلاعات زیادی در خصوص انواع دانه‌های قهوه و ویژگی‌های ...

ادامه مطلب

قهوه کاتورا

قهوه کاتورا

قهوه کاتورا همان قهوه بوربون است که یکی از انواع شاخه‌های عربیکاست که وقتی دچار جهش طبیعی می‌شود، قهوه کاتورا (Caturra) را تولید می‌کند (برای مطالعه کلیک کنید)

ادامه مطلب

قهوه کلاسیک

قهوه کلاسیک

قهوه کلاسیک را معمولا از ترکیب قهوه روبوستا و عربیکا تهیه می‌کنند. قهوه فوری کلاسیک یکی از انواع قهوه‌ کلاسیک است. برای 4 تفاوت قهوه کلاسیک و گلد کلیک کنید.

ادامه مطلب

قهوه بوربون

قهوه بوربون

قهوه بوربون نوعی قهوه از خانواده عربیکاست. دونوع قهوه بورون وجود دارد، قهوه بورون زرد و قهوه بورون قرمز. قهوه بوربون را می توان با فرنچ پرس یا کمکس تهیه کرد.

ادامه مطلب

ترامیسو

ترامیسو

ترامیسو دسر ایتالیایی است که از اسپرسو، تخم‌مرغ هم‌زده و پنیر ماسکار پونه تهیه می شود. ترامیسو دونوع مدرن و سنتی دارد. برای طرز تهیه ترامیسو خوشمزه کلیک کنید.

ادامه مطلب