فروش عمده دانه قهوه نیکاراگوئه
آنچه در این مقاله میخوانید...
ویژگی های قهوه نیکاراگوئهقهوهی کشور نیکاراگوئه از سالهای گذشته نقش بسیار مهمی در تاریخ و فرهنگ این کشور ایفا میکند و یکی از مهمترین محصولات این کشور به شمار میرود. اغلب قهوهی تولیدی کشور نیکاراگوئه از گونه عربیکا است که عمدتا به طور سایهرو و در جنگل های مرتفع و کوهستانی کشت میشود.
این قهوه در خاک حاصلخیز و آتشفشانی در ارتفاعات بالا و کوهستانی نیکاراگوئه کشت می شود که مناسب ترین خاک برای کشت گونه عربیکا است.تولید انبوه قهوه در نیکاراگوئه در دههی ۱۸۵۰ شروع شد و در دهه ۱۸۷۰ به اوج خود رسید. دانه قهوه در مدت کوتاهی توانست به اولین و مهمترین محصول کشاورزی کشور نیکاراگوئه تبدیل شود.
ویژگی های قهوه نیکاراگوئه
- ارتفاع از سطح دریا: 1100 تا 1600 متر بالاتر از سطح دریا
- گونه های عربیکا: بوربن، Caturra، Pacamara، Maragogype، Maracaturra، Cutaui، Catimor
- دوره برداشت: اکتبر – مارس
- فرآیند فرآوری: خیس(شسته)، خشک، فرآوری عسلی، فرآوری طبیعی
- aroma: شیرین (کارامل)، شکلات، مرکبات
- flavor: گل، مرکبات (لیمو)، شکلات
- body: ملایم
- اسیدیته: بالا
شما خریداران و علاقمندان به مصرف قهوهی نیکاراگوئه در ایران هم اکنون میتوانید این محصول را به صورت آنلاین تهیه کنید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا با کانالهای ارتباطی زیر تماس حاصل بفرمایید.