صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش عمده دانه قهوه نیکاراگوئه

آنچه در این مقاله میخوانید...

ویژگی های قهوه نیکاراگوئه
عرضه دانه قهوه کشورنیکاراگوئه

قهوه‌ی کشور نیکاراگوئه از سال‌های گذشته نقش بسیار مهمی در تاریخ و فرهنگ این کشور ایفا می‌کند و یکی از مهمترین محصولات این کشور به شمار می‌رود. اغلب قهوه‌ی تولیدی کشور نیکاراگوئه از گونه عربیکا است که عمدتا به طور سایه‌رو و در جنگل های مرتفع و کوهستانی کشت می‌شود.
این قهوه در خاک حاصلخیز و آتشفشانی در ارتفاعات بالا و کوهستانی نیکاراگوئه کشت می شود که مناسب ترین خاک برای کشت گونه عربیکا است.تولید انبوه قهوه در نیکاراگوئه در دهه‌ی ۱۸۵۰ شروع شد و در دهه ۱۸۷۰ به اوج خود رسید. دانه قهوه در مدت کوتاهی توانست به اولین و مهم‌ترین محصول کشاورزی کشور نیکاراگوئه تبدیل شود.

ویژگی های قهوه نیکاراگوئه

  • ارتفاع از سطح دریا: 1100 تا 1600 متر بالاتر از سطح دریا
  • گونه های عربیکا: بوربن، Caturra، Pacamara، Maragogype، Maracaturra، Cutaui، Catimor
  • دوره برداشت: اکتبر – مارس
  • فرآیند فرآوری: خیس(شسته)، خشک، فرآوری عسلی، فرآوری طبیعی
  • aroma: شیرین (کارامل)، شکلات، مرکبات
  • flavor: گل، مرکبات (لیمو)، شکلات
  • body: ملایم
  • اسیدیته: بالا

شما خریداران و علاقمندان به مصرف قهوه‌ی نیکاراگوئه در ایران هم اکنون می‌توانید این محصول را به صورت آنلاین تهیه کنید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا با کانالهای ارتباطی زیر تماس حاصل بفرمایید.

حمید حسینی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

صنایع غذایی ورنا شما را به خرید بهترین محصولات خود دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید