مقالات

بارباجادا چیست؟

بارباجادا

یکی از نام‌هایی که در میان نوشیدنی‌های خوشمزه مغفول مانده، بارباجادا است. این نوشیدنی خوشمزه و لذیذ ایتالیایی را اغلب افراد نمی‌شناسند. به همین دلیل شنیدن واژه بارباجادا کمی نامانوس به‌نظر می‌رسد. دلیل این امر هر چه که باشد، بسیاری از ما را از نوشیدن آن محروم کرده است!

اما ما در ادامه مطلب به شما آموزش خواهیم داد که چگونه یک لیوان بارباجادای خوشمزه تهیه کنید. اساسا بارباجادا چیست؟ چگونه می‌توان این نوشیدنی را تهیه کرد؟ خبر خوب این است که روش تهیه بارباجادا بسیار ساده است و به مواد اولیه پیچیده‌ای نیاز ندارد. اگر در مورد این نوشیدنی کنجکاو هستید، ادامه مطلب را از دست ندهید.

بارباجادا دقیقاً چیست؟

بارباجادا چیست

بارباجادا یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌های شهر میلان ایتالیا است. استفاده از این نوشیدنی که از ترکیبات ساده‌ قهوه و شکلات تهیه می‌شود در اوایل دهه 1800 میلادی گسترش پیدا کرد. معمولا از این نوشیدنی به عنوان یک دسر بعد از غذا استفاده می‌شود. احتمالا با شنیدن نام این نوشیدنی، تعجب کرده باشید. وجه تمایز بارباجادا چیست؟

نام بارباجادا از مخترع آن، یعنی دومنیکو بارباجادا گرفته شده است. بارباجادا پسر جوانی بود که در یکی از کافه‌های معروف شهر میلان مشغول فعالیت بود. این جوان بعدها در سایه مدونینا شهرت بسیار زیادی پیدا کرد. به طوری که سال‌ها بعد توانست کافه ادبی و معروف پایتخت لمبارد را تاسیس کند.

نوشیدنی بارباجادا را می‌توان با ترکیب چند ماده اولیه ساده تهیه کرد. این نوشیدنی خوشمزه را می‌توانید داخل خانه هم تهیه کنید. کافیست مقداری شکلات به قهوه اضافه کنید تا نوشیدنی متفاوتی داشته باشید.

مواد مورد استفاده در بارباجادا چیست؟

برای تهیه بارباجادا دستورالعمل‌های زیادی وجود دارد. به همین دلیل دستور پخت اصلی یا ابتدایی آن تا حدود زیادی به دست فراموشی سپرده شده است. بهترین و رایج‌ترین دستور پخت این نوشیدنی به شرح زیر است:

  1. یک شات اسپرسو
  2. یک لیوان شیر
  3. شکر به مقدار کافی
  4. یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  5. خامه فرم‌گرفته

البته می‌توان از بستنی به جای خامه در این ترکیبات استفاده کرد که بستگی به سلیقه و مزاج خودتان دارد. استفاده از خامه باعث خوشمزه‌تر شدن نوشیدنی خواهد شد! در صورت استفاده از بستنی هم یک نوشیدنی خنک و کاملا تابستانی خواهید داشت. بهتر است بگوییم که ترکیب بستنی برای تابستان و خامه برای فصول سردتر مناسب است. با این حال همه چیز به سلیقه شما بستگی دارد.

طرز تهیه بارباجادا چیست؟

تهیه بارباجادا

برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه، ابتدا پودر کاکائو و شکر را داخل یک ظرف یا کاسه متوسط بریزید. این ترکیب را تا جای ممکن مخلوط کنید تا کاملا یک‌دست شود. در مرحله بعد نوبت به اضافه کردن شیر می‌رسد. البته ابتدا شیر را باید در ظرفی جداگانه بجوشانید. از طرف دیگر قهوه را دم کنید. قهوه دم‌آوری شده باید با ترکیب کاکائو و شکر مخلوط شود.

این مخلوط باید به خوبی هم بخورد تا کف ایجاد شود. بعد از این مرحله هم نوبت اضافه کردن شیر جوشیده شده می‌رسد. در نهایت هم نوشیدنی را داخل فنجان یا لیوان ریخته و مقدار کافی خامه روی آن قرار دهید.

نکات تهیه قهوه بارباجادا

حالا که طرز تهیه این نوشیدنی خوش طعم را یاد گرفتید، نوبت آن است که نکات تکمیلی برای داشتن نوشیدنی بی‌عیب و نقص را یادآوری کنیم:

  • چنانچه به نوشیدن قهوه بارباجادا علاقه دارید، بهتر است مواد اولیه آن را از پیش آماده کنید. برای این کار داخل یک ظرف مخلوط اولیه این نوشیدنی را بریزید و در جای خشک نگهداری کنید.
  • در صورتی که دوست دارید طعم شکلات در این نوشیدنی، طعم غالب باشد می‌توانید پودر کاکائو بیشتری را به مخلوط نوشیدنی اضافه کنید.
  • یکی از ترفندهای تهیه این نوشیدنی، اضافه کردن مقدار کمی دارچین است. البته اگر دارچین با ذائقه شما همخوانی ندارد، می‌توانید این نکته را نادیده بگیرید.
  • افزودن مقداری عصاره وانیل به ترکیب بارباجادا طعمی عالی به نوشیدنی شما می‌بخشد.
  • اگر گیاهخوار هستید، می‌توانید به جای شیر از شیر سویا یا شیر بادام استفاده کنید.

با توجه به نکات بالا می‌توانید نوشیدنی بارباجادا را براساس ذائقه خود آماده کنید.

بارباجادا را با چه چیزی سرو کنیم؟

سرو بارباجادا

اگر بخواهیم از نظر سنتی به این موضوع بپردازیم، باید گفت که بارباجادا را معمولا با تکه‌های بزرگ پانتون سرو می‌کردند. پانتون نوعی کیک شیرینی لمباردی بود که در تعطیلات بسیار مورد استقبال قرار می‌گرفت. بهترین مورد برای سرو با بارباجادا چیست؟ پاسخ این سوال بستگی به سلیقه هر فردی دارد. بسیاری از دسرهای شیرین را می‌توان در کنار بارباجادا سرو کرد.

پاناکوتا و ترامیسو از جمله بهترین گزینه‌ها برای سرو کردن با بارباجادا محسوب می‌شوند. این دو خوراکی خوشمزه هر دو از یک منطقه می‌آیند. از طرف دیگر می‌توانید بارباجادا را با کیک‌ها و دسرهای بین‌المللی، مثل کیک شکلاتی یا تارت میوه‌ای هم امتحان کنید.

ترکیب شکلات و قهوه به خودی خود بسیار شگفت‌انگیز است. اگر در کنار این ترکیب بتوانید خوراکی محبوب خود را هم سرو کنید، لذت وافری را تجربه خواهید کرد.

بارباجادا؛ سرد یا گرم؟

شاید این سوال در ذهن شما ایجاد شود که بهترین شیوه مصرف بارباجادا چیست؟ به صورت سنتی این نوشیدنی را گرم مصرف می‌کنند. در این شیوه که به نسخه زمستانی هم معروف است، روی نوشیدنی خامه فرم‌دار می‌ریزند.

نسخه تابستانی این نوشیدنی هم با ترکیب بستنی و تکه‌های یخ سرو می‌شود که لذت خاص خود را دارد. به هر حال انتخاب شیوه مصرف بارباجادا بستگی به خود شما دارد. بسیاری از افراد ممکن است یکی از این دو حالت و بسیاری دیگر هر دو حالت را ترجیح دهند.

نتیجه گیری

بارباجادا یکی از نوشیدنی‌های محبوب ایتالیایی است که در قرن 18 میلادی استفاده از آن گسترش پیدا کرد. این نوشیدنی را می‌توان با استفاده از خامه یا بستنی میل کرد. استفاده از خامه برای فصول سرد و بستنی برای فصول گرم مناسب‌تر است.

برای تهیه بارباجادا به کاکائو، شکر، خامه، اسپرسو و شیر نیاز دارید. با ترکیب این مواد، یک نوشیدنی شگفت‌انگیز خواهید داشت. بارباجادا را می‌توان با برخی کیک‌های شکلاتی و میوه‌ای بین‌المللی هم سرو کرد. کیک میوه‌ای تارت، کیک شکلاتی، ترامیسو و پاناکوتا ازجمله خوراکی‌هایی هستند که می‌توانید در کنار بارباجادا سرو کنید. این نوشیدنی بی‌نظیر را از دست ندهید. همچنین برای خرید قهوه با کیفیت می توانید از قهوه سیراف اقدام نمایید.

بارباجادا را با چی بخوریم؟

پاناکوتا و ترامیسو از جمله بهترین گزینه‌ها برای سرو کردن با بارباجادا محسوب می‌شوند.

منشا بارباجادا کدام کشور است؟

بارباجادا یکی از نوشیدنی‌های محبوب ایتالیایی است که در قرن 18 میلادی استفاده از آن گسترش پیدا کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *