مقالات

قهوه سیاه چیست؟

قهوه سیاه

یکی از انواع قهوه که در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است، قهوه سیاه نام دارد. بسیاری از افراد به دلیل خواص و فواید این قهوه، آن را جایگزین قهوه‌های دیگری کرده‌اند که پیش‌تر از این مصرف می‌کردند. اما آیا قهوه سیاه واقعا فواید و مزایایی برای بدن دارد؟ این قهوه چگونه تهیه می‌شود و باید چه ویژگی‌های داشته باشد که به آن چنین لقبی را داد؟ این‌ها مواردی هستند که در ادامه به صورت کامل مورد بررسی قرار خواهند گرفت. برای کسب اطلاعات بیشتر حتما تا انتها همراه ما باشید.

قهوه سیاه چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

قهوه سیاه چیست

این قهوه به خصوص در سال‌های گذشته از جمله محبوب‌ترین انواع قهوه بوده و هست و بسیاری از افراد را به هر نحوی به خود جذب کرده است. یکی از موضوعاتی که همواره پیرامون نام قهوه سیاه مطرح می‌شود، فواید و خواص آن است. باید بدانیم که آیا قهوه سیاه نسبت به سایر قهوه‌ها مزایا و ویژگی‌های بیشتری دارد یا خیر؟

قهوه به طور کلی منبع بسیار خوب آنتی اکسیدان به حساب می‌آید و افرادی که به دنبال این ماده هستند، حتما قهوه را در رژیم غذایی خود وارد می‌کنند. اما قهوه ممکن است به شکل‌های مختلفی مورد استفاده قرار بگیرد و افزودنی‌هایی که به این نوع نوشیدنی اضافه می‌شوند، باعث مضر شدن آن شوند. برخی از افزودنی‌ها شامل خامه، شکر و … هستند که چربی و قند قهوه را بسیار بالا برده و باعث می‌شوند که نتوان از قهوه به صورت مکرر استفاده کرد.

قهوه سیاه دقیقا به قهوه‌ای گفته می‌شود که به صورت خالص دم شده باشد و هیچ گونه افزودنی از قبیل شیر، خامه، شکر و… به آن اضافه نشده باشد. بنابراین قهوه خالص و گرم و بدون هیچ ماده اضافی به این نام شناخته می‌شود که در ادامه در مورد خواص و روش تهیه آن صحبت می‌شود.

قهوه سیاه چه خواصی دارد؟

خواص قهوه سیاه

بسیاری از افراد به دلیل خواص بی‌نظیر نوشیدن قهوه سیاه یا همان قهوه خالص بدون هیچ افزودنی آن را انتخاب می‌کنند. در ادامه به برخی از خواص این نوشیدنی محبوب اشاره می‌کنیم.

1. شکر و قند کمتر

بدون شک یکی از مهم‌ترین مشکلات نوشیدن قهوه شیرین، شکر و قند موجود در آن است که برای سلامتی انسان مضر است. مصرف بیشتر قند و شکر به معنای اضافه وزن بیشتر هم خواهد بود. پس اگر نمی‌خواهید وزنتان بیشتر شود و بیماری‌هایی همچون دیابت به سراغتان بیاید، حتما قهوه سیاه را امتحان کنید.

2. خداحافظی با چربی

برخی از افراد که قهوه را با شیر مصرف می‌کنند، بدون شک چربی بالایی را وارد بدن خود می‌کنند؛ به خصوص اگر شیر مورداستفاده از نوع پرچرب باشد. خامه نیز افزودنی دیگری است که چربی زیادی را وارد بدن افراد می‌کند. مصرف قهوه سیاه با توجه به این که هیچ ماده اضافی ندارد، بهترین گزینه برای افرادی است که روی رژیم غذایی خود حساسیت بالایی دارند. همچنین برای شیرین کردن قهوه می‌توانید از کمی شیر خشک کمک بگیرید.

3. کافئین بیشتر با قهوه سیاه

کافئین قهوه سیاه

کافئین ماده‌ای است که دوست‌داران قهوه تمایل دارند درصد بیشتری از آن را وارد بدن خود کنند. با اضافه کردن قند، چربی و کربوهیدرات به قهوه جذب کافئین نیز تحت‌تاثیر قرار می‌گیرد و نمی‌توان انتظار جذب بالایی از کافئین را داشت. بنابراین برای جذب کامل کافئین موجود در قهوه، حتما آن را به صورت قهوه سیاه امتحان کنید.

4. آنتی اکسیدان بیشتر با قهوه از نوع سیاه!

آنتی اکسیدان ماده مغذی است که نقش بسیار مهمی در بدن ایفا می‌کند. از خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و کمک به جلوگیری از انواع سرطان تا کمک به سلامتی کلی بدن از جمله نقش‌های آنتی اکسیدان‌ها در بدن است. شاید جالب باشد که بدانید اضافه کردن شیر و شکر و هر افزودنی دیگری، آنتی اکسیدان‌های قهوه را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.

قهوه که منبع مناسبی از آنتی اکسیدان به شمار می‌رود، می‌تواند نقش مهمی را در سلامتی بدن ایفا کند. اما با اضافه کردن بیش از حد افزودنی‌ها، نه‌تنها اثر آنتی اکسیدان خنثی می‌شود، بلکه ضررهای دیگری هم به بدن وارد می‌شود. پس اگر می‌خواهید تمام خواص قهوه را به طور کامل دریافت کرده و نگران مشکلات و خطرات نوشیدن قهوه برای سلامتی‌تان نباشید، حتما قهوه را بدون هیچ افزودنی و مواد اضافی مصرف کنید که طعم و لذت واقعی آن را تجربه کنید!

طرز تهیه قهوه سیاه

طرز تهیه قهوه سیاه

برای تهیه این نوشیدنی پرخاصیت روش‌هایی وجود دارد؛ یکی استفاده از دستگاه قهوه‌ساز خانگی و دیگری با کمک فیلتر کاغذی و لیوان با دهانه بزرگ. برای روش اول، تنها باید قهوه برشته را آسیاب کرد و داخل دستگاه قرار دارد.

اما در روش دوم، باید در ابتدا آب را بجوشانید و سپس فیلتر را با آب جوش خیس کرده و آن را در داخل لیوان قرار دهید. سپس قهوه را داخل لیوان ریخته و آب را به آرامی به آن اضافه کنید. پیشنهاد می‌شود هر چند ثانیه ریختن آب را متوقف کنید که قهوه‌ها کاملا خیس شوند. این روش باعث به دست آمدن عطر و طعم بسیار خوبی از قهوه نیز خواهد شد. برای درست کردن بلک کافی باید از قهوه تازه و برشته که تازه آسیاب شده است استفاده کنید.

برای آسیاب کردن آن نیز مطابق با سلیقه شما دو راه وجود دارد؛ یکی آسیاب کردن به اندازه دانه‌های شکر و دیگری آسیاب ریز. اگر می‌خواهید قهوه کاملا تلخی در اختیار داشته باشید، روش دوم مناسب شما است. اما با توجه به این که خود بلک کافی طعم تلخی دارد، بهتر است درجه آسیاب را کمی درشت‌تر در نظر بگیرید.

جمع‌بندی

قهوه سیاه یکی از محبوب‌ترین و البته پرخاصیت‌ترین انواع قهوه است که باعث می‌شود تمام خواص قهوه بدون هیچ مواد اضافه و افزودنی مضری به بدن شما برسد. بنابراین پیشنهاد می‌شود که اگر در رژیم غذایی خاصی هستید یا می‌خواهید تمام خواص قهوه را به طور کامل دریافت کنید، حتما قهوه را به این روش تهیه کرده و بنوشید.

قهوه سیراف با ارائه انواع قهوه با کیفیت بسیار بالا و قیمتی مناسب، آماده پذیرش سفارشات مشتریان گرامی است. برای مشاهده محصولات موجود در فروشگاه به صفحه اصلی وب سایت مراجعه کرده و در صورت نیاز خرید خود را تکمیل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *